current views are: 32

21 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση14:33

Το «Όλα Ξεκόλλα» υποδέχεται τον Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ

Ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού υποδέχονται τον Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ, τον γιο ενός θρύλου της Λατινικής Αμερικής 

Δημοσίευση 14:33’

Ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού υποδέχονται τον Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ, τον γιο ενός θρύλου της Λατινικής Αμερικής 

Το «ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ» έρχεται σήμερα το βράδυ της Τρίτης, στις 00.15, στον ΑΝΤ1, πιο τολμηρό από ποτέ, με πολύ ξεχωριστούς καλεσμένους και όπως πάντα θα τα δώσει.. «ΟΛΑ».

Ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού υποδέχονται τον Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ, τον γιο ενός θρύλου της Λατινικής Αμερικής που δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Εν όψει του καινούριου του βιβλίου, «ΠΑΜΠΛΟ ΕΣΚΟΜΠΑΡ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ», ο Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ έρχεται στο «ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ» και μιλάει για «ΟΛΑ». Ζωντανεύει έναν ιδιαίτερο κόσμο, σκιαγραφεί την εμβληματική φιγούρα του πατέρα του και μας αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς η δολοφονία του επηρέασε όλη τη ζωή της οικογένειας του και της δική του.

Μαζί μας και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Με το ξεχωριστό του στυλ, απρόβλεπτος, αιχμηρός και με πολύ χιούμορ, σχολιάζει μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού, την επικαιρότητα και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις.

Αυτή την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 00:15, θα τα δούμε ΟΛΑ… ΞΕΚΟΛΛΑ!!

Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής στο επίσημο minisite της εκπομπής:  www.antenna.gr/olatvshow

#OlaKsekolla