current views are: 7

22 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση15:17

«Star Academy»: Τι θα δούμε σήμερα

Η Ακαδημία ξεκινά τη μέρα της με μάθημα γυμναστικής και τους Σπουδαστές να δουλεύουν με τους καθηγητές φωνητικής…

Δημοσίευση 15:17’

Η Ακαδημία ξεκινά τη μέρα της με μάθημα γυμναστικής και τους Σπουδαστές να δουλεύουν με τους καθηγητές φωνητικής…

Η Ακαδημία ξεκινά τη μέρα της με μάθημα γυμναστικής και τους Σπουδαστές να δουλεύουν με τους καθηγητές φωνητικής τα τραγούδια που αφιερώνουν στους Αγαπημένους τους.

Η Ειρήνη εξακολουθεί να συγκινείται κάθε φορά που τραγουδά  για την αδερφή της. Και άλλοι Σπουδαστές όμως αφιερώνουν το τραγούδι τους  σε πρόσωπα που έχουν χάσει, όπως η Κατερίνα Ζήνωνος, που το συζητά με τη Διευθύντρια της Ακαδημίας, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο Στυλιανός, ο Πρόεδρος, όπως τον αποκαλούν, ανοίγει την καρδιά του στην Κατερίνα και της εκμυστηρεύεται ότι ο αδερφός του έχει ένα ιατρικό πρόβλημα, που το επωμίζεται ολόκληρη η οικογένειά του. Δεν έχει την αποδοχή και την τρυφερότητα που θα ήθελε από τους δικούς του…

Το μεσημέρι οι Σπουδαστές απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές στην πισίνα, χαλαρώνοντας και παίρνοντας δυνάμεις για την υπόλοιπη μέρα.

Ο Σταύρος κάνει πρόβα στην πολυχρηστική αίθουσα, με τον Ζαφείρη να τον συνοδεύει στην κιθάρα. Δίπλα, ο Γιάννης Μιχελής ακούει στο mp3 το τραγούδι του.  Κάποια στιγμή κάνει στον Σταύρο παρατήρηση, για το ότι έχει επιλέξει δύσκολο κομμάτι και ότι δεν θα τα καταφέρει. Ο Σταύρος ενοχλείτε και δεν το κρύβει.

Αργότερα, οι δυο τους θα μιλήσουν … θα λυθεί ή παρεξήγηση;

Το απόγευμα, ο Νίκος Μαριάνος μπαίνει στην Ακαδημία και τους ζητά να προτείνουν ιδέες  ως προς το στήσιμο και τη σκηνική παρουσία τους στο επερχόμενο live.