current views are: 14

23 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση18:19

«Ταμάμ»: Η Έλλη, ο Τζέμ και η Ερμίνα μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι!

Αλλαγές για τους ήρωες του «ΤΑΜΑΜ» φέρνει το 14ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς

Δημοσίευση 18:19’

Αλλαγές για τους ήρωες του «ΤΑΜΑΜ» φέρνει το 14ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς

Αλλαγές για τους ήρωες του «ΤΑΜΑΜ» φέρνει το 14ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς. Μετακομίσεις και αποφάσεις που θα γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις..

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

14 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Έλλη, ο Τζέμ και η Ερμίνα μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι. Ο Τζέμ αναγκάζεται να δεχτεί τη βιαστική μετακόμιση γιατί η Έλλη δε δέχεται αντίρρηση. Η Μυρτώ ξαφνιάζει τους πάντες δηλώνοντας ότι θέλει να γίνει ανάδοχη μητέρα της Ευθυμίας. Ο Μετίν μετά το αρχικό σοκ υποκλίνεται στο ψυχικό της μεγαλείο και στέκεται στο πλάι της. Πιο αρνητική απ’ όλους είναι η Έλλη που θεωρεί ότι η Μυρτώ θέλει να την αντικαταστήσει με την Ευθυμία. Και η κόντρα μεταξύ των δύο κοριτσιών μεγαλώνει. Ο Τεό αισθάνεται προδομένος όταν μαθαίνει ότι ο Τζέμ μίλησε κρυφά με μουσικό παραγωγό, ο οποίος θα είναι και ο νέος μάνατζερ της μπάντας. Η Ντίνα το σκάει απ’ το χωριό και τον Στέφανο κι έρχεται να μείνει προσωρινά στο σπίτι των Οζτούρκ – Χρηστίδου. Κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τη Μυρτώ.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/tamam