current views are: 12

24 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση21:23

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η Αλίκη με τον Παύλο γνωρίζουν τη μικρή Μαντώ

Η Αλίκη με τον Παύλο γνωρίζουν τη μικρή Μαντώ. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος και η Φραντζέσκα κάνουν το πρώτο ερωτικό βήμα.

Δημοσίευση 21:23’

Η Αλίκη με τον Παύλο γνωρίζουν τη μικρή Μαντώ. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος και η Φραντζέσκα κάνουν το πρώτο ερωτικό βήμα.

Η Αλίκη με τον Παύλο γνωρίζουν τη μικρή Μαντώ. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος και η Φραντζέσκα κάνουν το πρώτο ερωτικό βήμα.

Ταυτόχρονα ένα δυσάρεστο νέο φέρνει τον Κώστα αντιμέτωπο με το παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, οι δύο εγκληματίες που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από την Ελισάβετ, καταστρώνουν ταυτόχρονα και την εξόντωσή της, μόλις επιτευχθεί ο σκοπός τους…

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ», από Δευτέρα 27 ως και Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 17.45, με 5 επεισόδια γεμάτα δράση, περιπέτεια, μυστήριο και ανατροπές!

 

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

121o επεισόδιο

Ο Παύλος και η Αλίκη αποφασίζουν να γνωρίσουν τη μικρή Μαντώ και την καλούν στο σπίτι με τον Ορέστη, για μια συνάντηση που θέλουν να κρατήσουν μυστική από το προσωπικό, δημιουργώντας έτσι πονηρές υποψίες. Εν τω μεταξύ ο Φίλιππος και η Φραντζέσκα κάνουν το πρώτο ερωτικό βήμα. Την ίδια στιγμή η Μάρθα εμφανίζεται στο μοναστήρι και κάνει στο μοναχό Αμβρόσιο μία ανακοίνωση που τον αιφνιδιάζει. Παράλληλα ο Ορέστης και η Ελισάβετ συναντιούνται τυχαία και η κατάσταση τους είναι έκρυθμη. Λίγο αργότερα ο Πάνος με το Χρόνη βάζουν σ’ εφαρμογή το υποχθόνιο σχέδιό τους, φέρνοντας την Ελισάβετ μπροστά σε ένα μεγάλο κίνδυνο. 

 

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

122o επεισόδιο

Η Λίτσα μπαίνει στο κομμωτήριο την ώρα που ο Πάνος με τον Χρόνη ακινητοποιούν την Ελισάβετ! Στο μεταξύ, η Αλίκη με τον Παύλο γνωρίζουν τη μικρή Μαντώ. Η Μαρουσώ τα βρίσκει και πάλι με τον Φίλιππο και αποφασίζει να μη φύγει για Πάρο. Ο Βαγγέλης επιμένει πως θέλει να φύγει και βρίσκει και αντικαταστάτη οδηγό! Ο Αντώνης πάει να πάρει την Αφροδίτη από την εταιρία, όμως εκεί τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Αμβρόσιος παροτρύνει την Αλίκη να υιοθετήσει τη μικρή Μαντώ. Ο Κώστας δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον αφήνει εμβρόντητο. Ο Ορέστης είναι ραντεβού με την Αγάπη όταν τους πετυχαίνουν έξω ο Φίλιππος με την Ελισάβετ. 

 

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

123o επεισόδιο

Η εικόνα της Αγάπης στην αγκαλιά του Ορέστη φέρνει την Ελισάβετ και τον Φίλιππο σε επαφή με τα όρια τους. Την ίδια στιγμή ο μοναχός Αμβρόσιος προσπαθεί να πείσει τον Παύλο, που αμφιταλαντεύεται, να πάρει θετική απόφαση στο θέμα της υιοθεσίας της Μαντώς. Ταυτόχρονα ένα δυσάρεστο νέο φέρνει τον Κώστα αντιμέτωπο με το παρελθόν. Παράλληλα ο Γιώργος βρίσκεται στα πρόθυρα της εφαρμογής ενός πολύ επικίνδυνου σχεδίου. Εν τω μεταξύ μία είδηση από την τηλεόραση τρομοκρατεί τη Λαμπρινή. Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, ο Κώστας επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στην Σίλα. Συγχρόνως ο Φίλιππος κανονίζει μία εντελώς παράδοξη συνάντηση. 

 

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

124o επεισόδιο

Ο Ορέστης με τον Φίλιππο πιάνονται στα χέρια και τραυματίζει ο ένας τον άλλον. Η Λαμπρινή με την Ελισάβετ ανοίγουν για άλλη μια φορά την υπόθεση με τα θαμμένα κόκκαλα του Βαγγέλη! Παράλληλα, ο Παύλος και η Αλίκη γνωρίζουν τη Λένια με τη Μαντώ για να δούνε πώς θα τα πάνε. Η Αρετή λέει τον καφέ στη Λίτσα και της αποκαλύπτει κάτι πολύ τρομαχτικό! Ο Άρης εξομολογείται στην Αφροδίτη ότι θέλει να κάνει παιδιά και την βάζει σε μεγάλες σκέψεις. Ο Γιώργος κάνει τελικά τη ληστεία, κάτι όμως πάει πολύ στραβά! Η Αγάπη μαθαίνει κάτι που της έκρυψε ο Ορέστης και γίνεται έξαλλη! Ο Νικόλας τρώει κάτι και παθαίνει αλλεργικό σοκ!

 

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

125o επεισόδιο

Ο Ορέστης προσπαθεί με δισταγμό να ανακοινώσει στην Αγάπη, ότι στην υιοθεσία της Μαντώς έχει εμπλέξει και τον Παύλο, αλλά δεν τα καταφέρνει.. Την ίδια στιγμή, οι δύο εγκληματίες που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από την Ελισάβετ, καταστρώνουν ταυτόχρονα και την εξόντωσή της, μόλις επιτευχθεί ο σκοπός τους… Η Σίλα λέει στη Λίτσα, ότι ο Κώστας της έκανε πρόταση γάμου. Η Λίτσα αναλαμβάνει με χαρά να βοηθήσει στις προετοιμασίες του γάμου τους. Ο Γιώργος έχει μπλεξίματα με τον υπόκοσμο και προβλήματα με την αστυνομία. Η Λίτσα παρόλο που αγνοεί τα πάντα για το ποιον του, βρίσκεται με χειροπέδες στα χέρια μπροστά στον ανακριτή… 

 

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria

#DidymaFeggaria