current views are: 10

30 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση08:11

«Ταμάμ»: Ο Τζέμ τα κάνει… μούσκεμα!

Ο Τζεμ δίνει την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη η οποία θα είναι αφορμή για μεγάλες παρεξηγήσεις και θα ανοίξει το «ασκί του Αιόλου» 

Δημοσίευση 08:11’

Ο Τζεμ δίνει την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη η οποία θα είναι αφορμή για μεγάλες παρεξηγήσεις και θα ανοίξει το «ασκί του Αιόλου» 

Ο Τζεμ δίνει την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη η οποία θα είναι αφορμή για μεγάλες παρεξηγήσεις και θα ανοίξει το «ασκί του Αιόλου» για την οικογένεια. Στο μεταξύ, η Ευθυμία με τη στάση της θα κάνει την έκπληξη.

Μη χάσετε το 15ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «ΤΑΜΑΜ» την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

15 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

Ο Τζέμ δίνει την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη και τα κάνει μούσκεμα. Δασκαλεμένος απ’ τον μουσικό παραγωγό να μην εκθέσει την πραγματική του ζωή στους ακροατές, λέει ανακρίβειες και πράγματα που τους θίγουν όλους. Αυτό πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Όλη η οικογένεια στρέφεται εναντίον του αλλά και όλοι τσακώνονται με όλους. Η Ντίνα έχει ιδέα για τραπέζι συμφιλίωσης που μόνο σε συμφιλίωση δεν καταλήγει. Στο τραπέζι βγαίνουν απωθημένα και λέγονται αλήθειες που πληγώνουν. Και είναι η Ευθυμία εκείνη που καταφέρνει να τους κρατήσει ενωμένους. Η Έλλη δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί ότι αυτή η μικρή μπήκε στην οικογένεια για τα καλά.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/tamam