current views are: 6

30 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση13:19

Μέχρι κεραίας: Αλληλοκαρφώματα γεμάτα αναμνήσεις…

Στην ΕΡΤ δεν είναι να κάνει κανείς κάτι παράτυπο! Τρώει ένα κάρφωμα από τον διπλανό του και να τη η ΕΔΕ…. 

Δημοσίευση 13:19’

Στην ΕΡΤ δεν είναι να κάνει κανείς κάτι παράτυπο! Τρώει ένα κάρφωμα από τον διπλανό του και να τη η ΕΔΕ…. 

@ στην ΕΡΤ δεν είναι να κάνει κανείς κάτι παράτυπο! Τρώει ένα κάρφωμα από τον διπλανό του και να τη η ΕΔΕ….

@ Και αυτό η «πρώτη φορά αριστερά» καθώς μπαίνεις στο Ραδιομέγαρο το κατάφερε! Πήγε η συνάδελφος να πάρει τα χαρτιά της και βγήκε ο κ. Τσίπρας να μιλήσει χωρίς να υπάρχει εκφωνήτρια να τον αναγγείλει. Αποτέλεσμα; Να συσταθεί ΕΔΕ

@ και τούτο διότι ρωτήσανε που είναι το κορίτσι και μια καλοθελήτρα φρόντισε να πει «λείπει – λείπει»….

@ Μάλιστα! Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλάει για τον Νίκο Μπελογιάννη. Το τερματίσαμε πατριώτη….

@ Ποιος εξέδωσε αυτή την περίφημη ανακοίνωση στην Real; Όποιον ρώτησα δεν ήξερε καν ότι υπάρχει και μάλιστα καμιά συνέλευση δεν έγινε. Άλλωστε  η ανακοίνωση λέγεται «ανακοίνωση εργαζομένων» που μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε  και ακόμα πως δεν προέρχεται από τους εργαζόμενους. Όποιος βγάζει τέτοια ανακοίνωση να έχει το θάρρος να την υπογράφει….

@ για κάθε παιδί που πεινάει δίπλα μας η μακριά μας! Αυτό είναι το σλόγκαν ενός ραδιοτηλεμαραθωνίου που θα γίνει την Πέμπτη 6 Απριλίου. Το διοργανώνει η ΕΡΤ και η UNICEF και για τα παιδιά κανείς δεν θα πρέπει να αδιαφορήσει….

@ δεν μας φτάνουν οι πρωταγωνιστές του Survivor που δικαίως ομιλούν έχουμε τους γονείς, τους αδελφούς , τις ξαδέλφες, τις θείες που κάτι έχουν να πούνε για τους ήρωές τους. Απίστευτο τι ζούμε….

@ ΑΝΤ-1 στις ειδήσεις 24,1%, ALPHA 18,2%. Μπόινγκκκκκ…….

@ και ερχόμαστε στα αγαπημένα μας θέματα που είναι οι τηλεθεάσεις της ΕΡΤ. Η μηχανή του χρόνου συμφωνούν οι περισσότεροι είναι μια καλή εκπομπή. Εγώ έχω άλλη άποψη αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Η μηχανή του χρόνου λοιπόν που φέτος κοστίζει κάπου 10.000 ευρώ μεικτή παραγωγή κάνει ένα μεγαλοπρεπές 3,1%.  

@ όταν η ίδια εκπομπή κόστιζε τα παλιά χρόνια 23.000 ευρώ το επεισόδιο – τις έχουμε φυλαγμένες τις συμβάσεις – έκανε μεγαλύτερα νούμερα. Αρκετά. Τι συμβαίνει λοιπόν; Φταίει η ποιότητα που έχει πέσει; Δεν έχει πέσει η ποιότητα αλλά φταίει η γενική απαξίωση της ΕΡΤ; Γιατί δεν πάνε σπίτι τους αυτοί που την έφτασαν ως εδώ; Επισημαίνω την πληρώνουμε στο τιμολόγιο της ΔΕΗ…..

@ Ο ΑΝΤ-1 έβαλε μια νέα υπηρεσία που αν πληρώσεις 2,99 ευρώ θα δεις επεισόδια από το Μπρούσκο, το Ταμάμ και άλλα, όπως την εκπομπή του Γρηγόρη. Συγνώμη αυτά ούτε τζάμπα δεν τα βλέπουμε, τώρα θα μας τα χρεώνετε και από πάνω;  

@ αν σας λείπουν τίποτα χρήματα για άλλες υποχρεώσεις πιέτε το καθαρά….

@ Περνάει κρίση η σχέση της Μακρυπούλια με τον Χατζηγιάννη. Πάλι. Αυτή δεν είναι σχέση, είναι το ελληνοτουρκικό γύρω από το θέμα των Ιμίων….

@ Ναι χθες η Ελενίτσα μιλούσε για το BREXIT. Νομίζω το θέμα στα Αχλα με το κτήμα μια χαρά το χειρίζεται. Αστο καλέ…

@ Η ΕΡΤ θα επενδύσει στην ψυχαγωγία. Να βάλω πάγο γιατρέ μου;

@ δεν τα έχουμε δει όλα. Όταν θα γίνει αυτό το so you think You can dance αυτούς τους απελπισμένους που νομίζουν ότι θα χορέψουν θα τους κρίνει η Φουρέιρα. Πόσο πιο απελπισμένο το αρνάκι του Πάσχα;  

@ έχω δήλωση Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και την άφησα τελευταία να εντυπωσιάσω . Δήλωσε πως εδώ και καιρό ζει για το τώρα. Λέξη δε θα πω, το ορκίζομαι….

@ καθημερινή εκπομπή το Happy day το έκαναν η Ζήνα και ο Καλημέρης. Δηλαδή αυτοί που ξέρουν τηλεόραση….

@Μήπως το survivor απόψε ειδικά να το πούμε «Πάμε πακέτο»; Πολύ κλάμα λέει…