current views are: 9

31 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση08:42

Survivor: Αλλάζουν οι ομάδες μετά το τροχαίο των «Μαχητών» – Στο 61,5% η τηλεθέαση στα δυναμικά κοινά!

Ο λόγος που δεν μπάινουν νέοι παίκτες στο Survivor! Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και μάθετε τι θα γίνει από δω και πέρα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Δημοσίευση 08:42’

Ο λόγος που δεν μπάινουν νέοι παίκτες στο Survivor! Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και μάθετε τι θα γίνει από δω και πέρα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Το τροχαίο ατύχημα στην ομάδα των “Mαχητών” άλλαξε όλα τα δεδομένα του Survivor! Το αναπάντεχο αυτό γεγονός, εκτός των αγωνισμάτων του Survivor, αλλά και των διαδικασιών που προβάλλονται ανέτρεψε τις διαδικασίες του τηλεοπτικού προγράμματος, με την παραγωγή να θέτει ως προτεραιότητά της την υγεία των διαγωνιζομένων.

Το τροχαίο ατύχημα που συνέβη κατά τη μεταφορά των παικτών της ομάδας των “Μαχητών” από τον χώρο του αγωνίσματος στην παραλία, οδήγησε τους παίκτες στο νοσοκομείο. Εκτός από τους ελαφρείς τραυματισμούς που είχαν όσοι επέβαιναν στο βαν, δυο από τους παίκτες, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα χρειαστούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Η Ειρήνη Κολιδά αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς ο χρόνος πλήρους αποθεραπείας της εκτιμάται στους τρεις με τέσσεριες μήνες επειδή έχει σπάσει τα δυο πλευρά της και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και κλείδα και περιμένει την έγκριση των γιατρών για να επιστρέψει στα αγωνίσματα. 

Αλλάζουν οι ομάδες μετά το τροχαίο

Το παιχνίδι που τόσο έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό και μάλιστα χθες η τηλεθέαση του χτύπησε κόκκινο, θα συνεχιστεί κανονικά με όσους παίκτες παραμένουν και είναι σε θέση να αγωνιστούν. Ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, οι “Μαχητές” θα συμπληρώσουν την ομάδα τους από τους “Διασήμους” καθώς η Ειρήνη Κολιδά αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού της, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δηλώνει πως θέλει να παραμείνει, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές πότε θα γίνει αυτό.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε σήμερα η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού “Πρώτη Γραμμή” και τόνισε ότι η λύση να έρθουν καινούργιοι παίκτες απορρίφθηκε καθώς θα είναι πολύ πιο δυνατοί σε σχέση με όσους συμμετέχουν ήδη και ταλαιπωρούνται επί δύο μήνες. Επίσης αν μπουν καινούργιοι παίκτες θα δώσουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με το πώς τους αποδέχεται ή όχι ο κόσμος, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού και τις ατομικές στρατηγικές. Όπως σημείωσε η κ. Μαραγκουδάκη η λύση που προτάσσεται είναι να γίνει ανακατανομή των παικτών και να σχηματιστούν ουσιαστικά δύο νέες ομάδες.

Η κ. Μαραγκουδάκη αποκάλυψε επίσης ότι η Ειρήνη Κολιδά ζήτησε από μόνη της να αφήσει το παιχνίδι και πως βασικό μέλημα της παραγωγής είναι να είναι καλά όλα τα παιδιά. «Μπορεί να σας φάνηκε στο επεισόδιο πιο τραυματισμένο ο Μάριος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Η Ειρήνη είναι πιο σοβαρά» είπε χαρακτηριστικά η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ. 

Όσον αφορά τα επόμενα επεισόδια, η κ. Μαραγκουδάκη ανέφερε ότι όλα θα συνεχιστούν κανονικά και το Survivor μπαίνει σε κανονική ροή από την Κυριακή. Μάλιστα το πρώτο αγώνισμα μετά το τροχαίο έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής. “Θα είναι πιο ήπιο και θα είναι αγώνισμα επάθλου, όπως θα δουν σε δύο ημέρες οι τηλεθεατές”, είπε χαρακτηριστικά. 

Πάντως, ο Σάκης Τανιμανίδης χθες στο έκτακτο συμβούλο είπε ότι δεν θα υπάρξει αποχώρηση κάποιου παίκτη από την ομάδα των “Μαχητών” αυτή την εβδομάδα. “Η τελευταία εβδομάδα του Survivor θα είναι σαν να μην συνέβη ποτέ” σημείωσε χαρακτηριστικά και έτσι οι τέσσερις παίκτες που ήταν προς αποχώρηση (Ορέστης Τσανγκ, Σάρα Εσκενάζυ, Πάνος Αργιανίδης και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου) θα παραμείνουν στο Survivor. 

Τρέλανε τα «μηχανάκια» της AGB το χθεσινό επεισόδιο

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τις εξελίξεις στο Survivor, με τα ποσοστά τηλεθέασης του χθεσινού επεισοδίου για ακόμα μια φορά να χτυπούν «κόκκινο».

Ειδικότερα, το χθεσινό επεισόδιο σημειώσε κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο τηλεθέαση 41,5%, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα δυναμικά κοινά (15-44) τα ποσοστά τηλεθέασης άγγιξαν το 61,6%!

Στις ηλικίες 25-44, το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκανε κατά μέσο όρο τηλεθέαση 52,5%, ενώ στις ηλικίες 18-44 το ποσοστό ανήλθε στο 61,8%. 

Το σοβαρό τροχαίο

Το τροχαίο ατύχημα ήταν ένα πραγματικό σοκ για όλους. Και για τους παίκτες και για την παραγωγή που κλήθηκε να διαχειριστεί ένα πρωτοφανές για εκείνη περιστατικό. 

Όπως ήταν φυσικό το τροχαίο και η δυσάρεστη και αναπάντεχη αυτή εξέλιξη άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Ο παρουσιαστής του Survivor σε πρώτη φάση ενημέρωσε τους Διασήμους τι είχε συμβεί. Μίλησε για το τροχαίο, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία των παικτών και ότι για τους δύο βαρύτερα τραυματισμένους θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για την πλήρη αποκατάστασή τους. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον ώμο και ράγισε δύο πλευρά θα είναι πλήρως καλά σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ η Ειρήνη Κολιδά θα χρειαστεί περίπου τρεις με τέσσερις μήνες για να αποκατασταθεί πλήρως. 

Η Ειρήνη Κολιδά, όπως είπε η ίδια χθες στο έκτακτο συμβούλιο, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα περιμένει να της δώσουν το “οκ” οι γιατροί για να κάνει το ταξίδι.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν ήταν παρών στο συμβούλιο καθώς οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να μετακινηθεί. Πάντως η πρόθεσή του είναι να μείνει στο παιχνίδι και όταν του το επιτρέψουν οι γιατροί να επανέλθει στα αγωνίσματα. Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλιστα επισκέφθηκε τους παίκτες στο νοσοκομείο, με την κάμερα του Survivor να καταγράφει πλάνα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Πάνος Αργιανίδης δεν βρίσκονταν μέσα στο βαν, καθώς ήταν καθ’ οδόν με άλλο όχημα για το νοσοκομείο, λόγω των τραυματισμών τους από τα παιχνίδια.Ευτυχώς για όλους κανένας από τους τραυματισμούς δεν ήταν επικίνδυνος για τη ζωή οποιουδήποτε παίκτη του πετυχημένου παιχνιδιού. 

Στο χθεσινό επεισόδιο μεταδόθηκαν επίσης τα πρώτα πλάνα των Μαχητών μετά το τροχαίο. 

 

Η συγκλονιστική περιγραφή της Ειρήνης Κολιδά για το τροχαίο

Η παίκτρια του Survivor λύγισε την στιγμή που περιέγραφε το πώς έγινε το ατύχημα και είπε ότι οι συμπαίκτες της φώναζαν να τη βγάλουν έξω από το βανάκι. Στην συνέχεια περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την μεταφορά της στο νοσοκομείο και την σημαντική βοήθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου, που είχε τραυματιστεί λιγότερο και είχε την ψυχραιμία να βοηθήσει όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Τέλος, ευχαρίστησε την παραγωγή, τους γιατρούς και τους συμπαίκτες που ήταν δίπλα της.

«Τα παιδιά φώναζαν βγάλτε έξω την Ειρήνη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Κολιδά, ενώ συγκλονιστική ήταν η στιγμή που, ανακοινώνοντας ότι δεν θα συνεχίσει καθώς θα χρειαστούν από τρεις έως έξι μήνες για να αναρρώσει, είπε «όταν φτάσω στο αεροδρόμιο δεν θα μπορέσω να πάρω το παιδί μου αγκαλιά, δεν είναι εφικτό».

Οι “Διάσημοι”, φανερά σοκαρισμένοι, άκουγαν τις διηγήσεις των “Μαχητών”, ενώ στο τέλος του συμβουλίου, έγιναν όλοι μία αγκαλιά.

 

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των “Μαχητών” για το τροχαίο

Όλοι οι “Μαχητές” του Survivor επέστρεψαν στο συμβούλιο του νησιού, πλην του Μάριου Πρίαμου, όπου κατέθεσαν με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο το συνέβη στο τροχαίο ατύχημα.

Οι “Διάσημοι” σοκαρισμένοι άκουγαν τους παίκτες να εξιστορούν το περιστατικό. 

Ο Κωνσταντίνος Βάσαλος ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε όλους τους συμπαίκτες του να βγουν από το βαν και προσπάθησε να φανεί ψύχραιμος στην δύσκολη αυτή στιγμή. Οι “Μαχητές” τον αποκάλεσαν ήρωα και τόνισαν ότι η βοήθειά του ήταν πολύτιμη. 

H ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τροχαίο ατύχημα

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εταιρία παραγωγής του Survivor ΑCUNMEDYA A.E οφείλουν να ενημερώσουν για τα ακόλουθα συμβάντα, τις οικογένειες  και τους φίλους των παικτών καθώς και τους τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει το SURVIVOR και παρακολουθούν την ζωή και την  πορεία των συμμετεχόντων, μέσα από τα επεισόδια της εκπομπής.

Ένα τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ελαφρείς τραυματισμούς σε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, οι οποίοι δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε  με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.

Όλοι οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν,  μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας δίπλα τους  επίσης το ιατρικό προσωπικό της Παραγωγής και το σύνολο των αρμοδίων της παραγωγής της εκπομπής.

Οι ιατρικές γνωματεύσεις, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων- Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης-,  οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν οι ίδιοι  τηλεφωνικά τα συγγενικά τους πρόσωπα για την κατάστασή τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για το ατύχημα από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη,  και οι ίδιοι οι Μαχητές, θα  εξιστορήσουν τα γεγονότα, όπως τα έζησαν και θα αποκαλύψουν πώς σκοπεύουν να συνεχίσουν στο  μέλλον.

Περισσότερες  αναφορές σχετικά με τις εξελίξεις, τις ανατροπές και την πορεία του παιχνιδιού, θα γίνουν επίσης απόψε, παρουσία και των δύο ομάδων.