current views are: 10

1 Απριλίου 2017
Δημοσίευση09:12

«Μοιραία Έλξη»: Η Τζαχιντέ μαθαίνει το φύλο του μωρού της Χούλια

Ο  Ταχσίν πηγαίνει  στην αστυνομία για να διερευνήσει το παρελθόν του Τζεσούρ.

Δημοσίευση 09:12’

Ο  Ταχσίν πηγαίνει  στην αστυνομία για να διερευνήσει το παρελθόν του Τζεσούρ.

Ο  Ταχσίν πηγαίνει  στην αστυνομία για να διερευνήσει το παρελθόν του Τζεσούρ. Στο μεταξύ, η Σουχάν μπαίνει κρυφά στο γκαράζ – αποθήκη  του Ριφάτ. Ο Τζεσούρ τη βλέπει από την κάμερα και τον ενημερώνει.

Οι εξελίξεις καταιγιστικές στη «Μοιραία Έλξη», αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 3 έως και Παρασκευή 7 Απριλίου στις 16:30, στον ΑΝΤ1. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 16:30

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

12o επεισόδιο

Ο  Ταχσίν πηγαίνει  στην αστυνομία για να διερευνήσει το παρελθόν του Τζεσούρ. Ο Κορχάν λέει στον Ταχσίν ότι η εταιρία που τους υπέδειξε ο Τζεσούρ αποτελεί ασφαλή επένδυση, κι εκείνος δίνει την έγκρισή του. Στο μεταξύ, η Ανταλέτ λέει στον κ. Ταχσίν ότι η Μητέρα Μπελκίς μιλά συνεχώς για το Κορλουντάγ. Εκείνος, βρίσκει μια δραστική λύση, καθώς θεωρεί ότι η Μητέρα Μπελκίς αποτελεί απειλή για εκείνον. Η Σουχάν μπαίνει κρυφά στο γκαράζ – αποθήκη  του Ριφάτ. Ο Τζεσούρ τη βλέπει από την κάμερα και τον ενημερώνει. Αργότερα, ο Τζεσούρ λέει στον Ταχσίν ότι βρέθηκαν νομίσματα ιστορικής αξίας σε ένα από τα κτήματά του. Η Σουχάν ακούει τον Τζεσούρ και τον Ριφάτ να μιλούν για την Μητέρα Μπελκίς, το ορφανοτροφείο, τον πατέρα της  και ένα φόνο.

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

13o επεισόδιο

Η Σουχάν φέρνει στο μυαλό της μια εικόνα από τα παιδικά της χρόνια: θυμάται τη μητέρα της να αποκαλεί τον πατέρα της ψεύτη. Ο Τζεσούρ επαναλαμβάνει την πρότασή  του για συνεργασία με την οικογένεια Κορλουντάγ, δίνοντας ως αντάλλαγμα τα κτήματά του. Η Σουχάν  δείχνει στον Τζεσούρ  τη φωτογραφία του Ριφάτ, στην οποία κουβαλά ένα ύποπτο δέμα  μπροστά στο σπίτι της στην Κωνσταντινούπολη, και του λέει ότι τον υποπτεύεται για την κλοπή. Η Τζαχιντέ και ο Κορχάν βρίσκουν τη Σουχάν να ψάχνει το γραφείο του πατέρα τους  και η τελευταία  ρωτά τον αδελφό της, εάν γνωρίζει τον Χασάν Καραχασάνογλου. Εν τω μεταξύ, η Μπανού κατασκευάζει ψεύτικα έγγραφα που βεβαιώνουν την αξία των κτημάτων που αγόρασε ο Τζεσούρ.

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

14o επεισόδιο

Η Σουχάν επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα και αποσύρει την καταγγελία για τον Ριφάτ. Η Τζαχιντέ μαθαίνει το φύλο του μωρού της Χούλια και όλη η οικογένεια γιορτάζει το χαρμόσυνο νέο. Ο Τζεσούρ συναντιέται με τη Μιχριμπάν και της δείχνει το ατελιέ. Εκείνη του λέει για έναν φόνο που έγινε παλιά στο Κορλουντάγ. Ο δολοφόνος είναι στη φυλακή εδώ και τριάντα  χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει έναν  μόνο επισκέπτη: την Ανταλέτ.  Ο  Ταχσίν βάζει τον Σαλίχ να σκάψει στα κτήματα του Τζεσούρ κι ανακαλύπτει ένα αντικείμενο ιστορικής αξίας, που αποδεικνύει ότι ο τελευταίος  λέει την αλήθεια. Ο Τζεσούρ  συναντά τη Σουχάν  και αυτή προσπαθεί να μάθει περισσότερα στοιχεία για τον πατέρα του και του κάνει ερωτήσεις. Η Μπανού και ο Τζεσούρ λύνουν το μυστήριο του φυλακισμένου αδελφού της Ανταλέτ

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

15o επεισόδιο

Ο Ριφάτ λέει στον Τζεσούρ ότι η Ανταλέτ είχε κάνει αρκετές καταγγελίες για τον διευθυντή του ορφανοτροφείου. Ο Τζεσούρ θεωρεί ότι δεν έχει επαρκή στοιχεία για να κατηγορήσει τον  Ταχσίν. Στο μεταξύ, η μητέρα του Τζεσούρ βγαίνει από την κλινική και έρχεται στο σπίτι του, όπου γνωρίζει τη Σιρίν και τον Κεμάλ. Ο τελευταίος ενημερώνει τον Τζεσούρ ότι ο Σαλίχ ήρθε κι έσκαψε στο κτήμα τους . Ο Ταχσίν είναι πλέον πεπεισμένος ότι τα κτήματα του Τζεσούρ κρύβουν αντικείμενα ιστορικής αξίας και επιδιώκει να συνεταιριστεί με τον Τζεσούρ. Η οικογένεια Κορλουντάγ, η Μιχριμπάν, ο Μπουλέντ και ο Τζεσούρ υπογράφουν τα χαρτιά και γίνονται επισήμως συνέταιροι. Η μητέρα του Τζεσούρ χάνεται  στο δάσος  αλλά τη σώζει ο άνθρωπος που μισεί θανάσιμα. 

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

16o επεισόδιο

Ο Ταχσίν Κορλουντάγ βάζει και πάλι την αστυνομία να αναζητήσει πληροφορίες για την οικογένεια Καραχασάνογλου, αλλά η απάντηση που παίρνει τον καθησυχάζει. Στο γάμο της Σιρίν και του Κεμάλ, μάρτυρες είναι η Σουχάν και ο Τζεσούρ. Στο γλέντι του γάμου, ο Τζεσούρ χορεύει  με τη Σουχάν και εκείνη φέρεται σαν να είναι ζευγάρι. Ο κ. Ταχσίν φέρνει την Ανταλέτ στο γάμο, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν προσκεκλημένη. Ο Κορχάν βλέπει τη Τζαχιντέ να μιλά συνέχεια στο τηλέφωνο και γίνεται έξαλλος από τη ζήλια. Η Σουχάν επισκέπτεται τη μητέρα του Τζεσούρ και εκείνη της λέει ότι ο Ταχσίν προσπαθεί να σκοτώσει τον γιο της. Όμως, η Σουχάν δεν την καταλαβαίνει, καθώς μιλά Γαλλικά.


σχετικα αρθρα