current views are: 14

3 Απριλίου 2017
Δημοσίευση17:20

«Daddy Cool»: Ο Κωστής προσπαθεί να το σκάσει με τη Δανάη

“Daddy Cool”: Σήμερα στις 23:15

 

Δημοσίευση 17:20’

“Daddy Cool”: Σήμερα στις 23:15

 

“Daddy Cool”: Σήμερα στις 23:15

Οι μπράβοι του βαρόνου Φωκά κρατούν δεμένους στον Mama’s, τους Θαλή, Νίνα, Μάξιμο, Μήτσο για να μάθουν πού είναι η Στέλλα. Η Στέλλα όμως εμφανίζεται από μόνη της..

20o επεισόδιο

Οι μπράβοι του βαρόνου Φωκά κρατούν δεμένους στον Mama’s, τους Θαλή, Νίνα, Μάξιμο, Μήτσο προκειμένου να μάθουν πού είναι η Στέλλα. Η Στέλλα όμως έχει φύγει με τον Γρηγόρη για να συναντήσει τον πατέρα της στο ξενοδοχείο. Ο Κωστής προσπαθεί να το σκάσει με τη Δανάη χωρίς να τους πάρουν είδηση οι εισβολείς. Η Αγγέλα αποφασίζει, με τη βοήθεια του Γρηγόρη, να κάνει ντου στο Mama’s για να σώσει τους δικούς της. Κι ενώ το σχέδιο φέρνει αποτελέσματα η εμφάνιση της Στέλλας εκεί θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «DADDY COOL» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που γνώρισε επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/daddycool

#DaddyCoolAnt1