MEDIA

«Παραπολιτικά»: Στη ρουλέτα μετά τα ψώνια ο Π. Καμμένος

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2017, 18:06 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017, 22:50
«Παραπολιτικά»: Στη ρουλέτα μετά τα ψώνια ο Π. Καμμένος
Facebook Twitter Whatsapp

Κυκλοφορεί αύριο σε όλη τη χώρα η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κυκλοφορεί αύριο σε όλη τη χώρα η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Διαβάστε στα «Παραπολιτικά»:

ΕΠΑΙΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ «MANDARIN»

Στη ρουλέτα μετά τα ψώνια ο Π. Καμμένος

•             Ο υπουργός «έριξε τις μπιλιές του», στο Λονδίνο, παρέα με τη σύζυγό του

•             Διέμεινε σε πεντάστερο ξενοδοχείο στο Knightsbridge

•             Το φόρεμα των 2.000, το Rolex των 12.000, η τσάντα των 3.600 και το μπριγιάν των 10.000 ευρώ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Οι διορισμοί Κουρουμπλή και η ομερτά

•             Τα ψέματα και οι απειλές για ανεξαρτητοποίηση από τον υπουργό

•             Οδοιπορικό των «Π» στην οργισμένη Σαλαμίνα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο στόχαστρο το πάρτι του Μάκη με τα εκατομμύρια

Οι σχέσεις με τον φυγόδικο Κυριακίδη, οι άγραφες «διευκολύνσεις» από την Proton Bank και άλλες ιστορίες

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Η νέα ΔΑΠ που φτιάχνει ο Κυριάκος

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

«Ολοι έχουμε φάει από μία χυλόπιτα...»

Μαζί, μεγάλες προσφορές!

25 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ΑΠΟ ΤΑ 25 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Τα Παραπολιτικά χαρίζουν 25 εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού σε 25 τυχερούς αναγνώστες! Βρείτε το μαγικό αυτοκόλλητο στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Δείτε από κοντά Μέσι, Σουάρες, Μπουφόν, Ντιμπαλά και όλα τα αστέρια της Βarcelona, της Juventus και της Sporting Λισαβώνας που θα έρθουν φέτος στο Καραϊσκάκη για τους αγώνες του Champions League! Και φυσικά, απολαύστε τα ντέρμπι-φωτιά του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και όλους τους εντός έδρας αγώνες του Θρύλου!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Το κουπόνι ισχύει για την απόκτηση ενός (1) εισιτηρίου διαρκείας της Π.Α.Ε Ολυμπιακός για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018.

2. Η χρήση του διέπεται από τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που ορίζει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

3. Ο χρήστης του κουπονιού πρέπει να είναι ενήλικος έχων δικαιοπρακτική ικανότητα ή να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του.

4. Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα. 5. Οι τυχεροί δικαιούχοι θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 6901414 από την Δευτέρα 11/9/2017 μέχρι και την Παρασκευή 15/9/2017 και ώρες από 9.00 π.μ. έως και 17.00 μ.μ. για να δώσουν τα στοιχεία τους και να ενημερωθούν πώς θα παραλάβουν το εισιτήριό τους. Ο κάτοχος του κουπονιού οφείλει να επικοινωνήσει με την εφημερίδα Παραπολιτικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/9/2017. Σε διαφορετική περίπτωση χάνει το σχετικό δικαίωμα.

6. Για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή βλάβη υποστεί ο χρήστης του κουπονιού από την κάρπωση της προσφοράς, καθώς και για οιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιασθεί, ουδεμία ευθύνη φέρει η Παραπολιτικά Εκδόσεις Α.Ε.

7. Η χρήση του κουπονιού συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων καθώς και της νομοθεσίας σχετικά με είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ οι όροι της παρούσας δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ

Παιδική Διατροφή

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΙΝΙΚΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ, Phd Δρα ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ

Η λανθασμένη διατροφή και η παιδική παχυσαρκία απειλούν τον ελληνικό πληθυσμό και αποτελούν προβλήματα που απαιτούν άμεση λύση, εδώ και τώρα. Προς την κατεύθυνση αυτή φιλοδοξεί να συμβάλει η συγκεκριμένη έκδοση που σας προτείνει έναν οδηγό παιδικής διατροφής, ο οποίος περιλαμβάνει αποτελεσματικές στρατηγικές για τη διαχείριση του πολύπλοκου αυτού θέματος. Οι διατροφικές ανάγκες των παιδιών σχολικής ηλικίας εξαρτώνται από την ηλικία τους, τη σωματική τους διάπλαση και τη φυσική δραστηριότητά τους και η διατροφή τους θα πρέπει να καλύπτει τις ενεργειακές, αλλά και τις θρεπτικές τους ανάγκες. Στο νέο βιβλίο του Δρα Δημήτρη Γρηγοράκη παρατίθενται λύσεις διατροφής και φυσικής δραστηριότητας, προκειμένου τα παιδιά και οι γονείς τους να έχουν στη διάθεσή τους έναν απόλυτο σύμβουλο παιδικής υγείας!

Περιλαμβάνει:

· Οι έξυπνες συνταγές που αρέσουν στα παιδιά και το παιχνίδι των χρωμάτων

· 10 τροφές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

· Οι 5 περιορισμοί και η πυραμίδα των αντιοξειδωτικών

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Ολοκληρώστε τη σειρά με τον νέο, πλήρη και ενημερωμένο Παγκόσμιο Άτλαντα. Το απόλυτο εργαλείο γνώσης για τον μαθητή, τον φοιτητή, αλλά και για όλη την οικογένεια. Περιλαμβάνει αναλυτικούς γεωφυσικούς χάρτες με χρήσιμες πληροφορίες για τα βουνά, τους ωκεανούς, τις θάλασσες, τα ποτάμια και τις λίμνες ολόκληρης της υφηλίου!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

από τη σειρά ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Αποκτήστε ένα νέο βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς και ζήστε μέσα από τις σελίδες του ιστορίες γεμάτες ένταση, πάθος, έρωτα και περιπέτεια!

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου επιλέξτε ένα από τα εκπληκτικά μυθιστορήματα:

1. ΑΣΤΕΓΟ ΦΙΛΙ της ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΣ ΚΟΥΜΙΩΤΟΥ

Ταξίδια ατέλειωτα σε στεριά και θάλασσα, ταξίδια του μυαλού και της ψυχής, διαδρομές με κομμένη την ανάσα, με πόνο, παράπονο, αλλά και χαρά, δικαίωση, λύτρωση πορεία σταθερά επί της ευθείας κι άλλοτε στο σκοτάδι, στα κρυφά, φορτωμένη άνομα παραστρατήματα… Ταξίδια ατέλειωτα με όνειρα κι αγάπη όνειρα πολλά, φωτεινά, που σμίγουν με τη ζωή, κάνοντάς την μ’ όνειρο να μοιά-ζει. Όνειρα σταματημένα που, σαν σε θαύμα, τόσο α¬πρό¬¬σμενα ξαναβρίσκουν καινούργιο ρυθμό κι άλλα λαβωμένα, χωρίς ελπίδα ανάστασης. Αγάπη ζωντανή για μια ζωή με θέρμη νιότης, αλλά κι αγάπη που ποτέ δεν φώναξε τ’ όνομά της στης ζωής το προσκλητήριο ή το ψιθύρισε χωρίς ν’ ακουστεί, παίρνοντας μια ασήκωτη, επώδυνη απουσία. Όλα αυτά περασμένα στην ίδια πάντα κλωστή, μιας και οι τόποι, οι εποχές, οι συνθήκες μπορεί ν’ αλλάζουν, όχι όμως και το μέσα του ανθρώπου, που στους αιώνες «θα διψάει για ουρανό» μ’ όποιο κόστος. Γιατί πώς αλλιώς; «Είναι πικρή η ζωή χωρίς φτερά και πετάγματα.». Μ’ όλα αυτά κι άλλα τόσα, αξίζει τον κόπο να ζει κανείς και.. «κάτι θα γίνει, δεν μπορεί, η ζωή ποτέ δεν περιφρόνησε τους εραστές της.»

2. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ της ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΕΝΤΙΛΛΑ

Ο Πέτρος µε τη Φένια γνωρίζονται μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι. Εκείνος παίζει για τα λεφτά που θα σώσουν την οικογένειά του. Εκείνη για μια καριέρα ηθοποιού που ονειρεύεται η μητέρα της. Ο Γιάννος είναι καθηγητής φιλόλογος που θέλει να γίνει σκηνοθέτης κινηματογραφικών ταινιών και βρίσκει την ευκαιρία µε τα νέα «ακατέργαστα διαμάντια της καθημερινότητας». Ο Βαλάντης, φίλος του Γιάννου, είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος που αγαπάει την ποίηση και ζει παρέα µε τις γάτες του στα Αναφιώτικα. Το παιχνίδι τελειώνει και μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινάει για όλους

3. ΖΩΕΣ ΣΑΝ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΑ της ΕΛΣΑΣ ΦΑΡΑΖΗ

Το μικρό ξενοδοχείο δίπλα στον επαρχιακό σιδηροδρομικό σταθμό είχε ζήσει μεγάλες δόξες. Ήταν η μοναδική ευκαιρία ξεκούρασης των ταξιδευτών κι έτσι έσφυζε από ζωή μέρα νύχτα. Μέχρι που η εθνική οδός πέρασε λίγα χιλιόμετρα απέξω και ο τόπος ερήμωσε. Όπως ερήμωσαν και τα δωμάτιά του, σαν τις ζωές των ιδιοκτητών του που, σαν μισοφέγγαρα, κρατούσαν καλά κρυμμένο στην αθέατη πλευρά τους το πιο ένοχο μυστικό. Η Κατερί και η Ελένη, οι δυο αδελφές που ένιωσαν στο αίμα τους τι πάει να πει συμφέρον, σαν ξεπουλήθηκαν από τον ίδιο τον πατέρα τους. Και ανάμεσά τους ο Σαράντης, της Γερακίνας γιος, που όλη η Βόρεια Ελλάδα είχε να λέει για το ζεϊμπέκικο που χόρευε µε τα χέρια ψηλά στον Θεό. Όμως κάθε είκοσι οχτώ μέρες έχει πανσέληνο. Και τότε όλα φωτίζονται. Έτσι κι εδώ. Είκοσι οχτώ χρόνια μετά, το μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται µε τον πιο τραγικό τρόπο και καμιά χάση του φεγγαριού δεν μπορεί πια να κρύψει τα ανομολόγητα.

Ένα βιβλίο  ΑΡΛΕΚΙΝ

Απολαυστικές, τολμηρές, προκλητικές και γεμάτες ερωτισμό ιστορίες που βάζουν φωτιά στη φαντασία! Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα νέο βιβλίο Άρλεκιν!

Γιατί… με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι!

MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ για όλους!

64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν ολοκαίνουριο υπερπολυτελή τόμο, 64 σελίδων, με νέα σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες... και όχι μόνο!