current views are: 14

7 Απριλίου 2017
Δημοσίευση18:21

Το «Masterclass» στρώνει το πασχαλινό τραπέζι

Στρώνει το πασχαλινό τραπέζι στο «MASTERCLASS» ο Βαγγέλη ς Δρίσκας την Κυριακή 9 Απριλίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Δημοσίευση 18:21’

Στρώνει το πασχαλινό τραπέζι στο «MASTERCLASS» ο Βαγγέλη ς Δρίσκας την Κυριακή 9 Απριλίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Στρώνει το πασχαλινό τραπέζι στο «MASTERCLASS» ο Βαγγέλης Δρίσκας την Κυριακή 9 Απριλίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

O Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει το πασχαλινό τραπέζι και προτείνει ένα μενού με ξεχωριστές γεύσεις, βασισμένο σε αγαπημένες κλασσικές συνταγές από όλο τον κόσμο.

Η εκπομπή ξεκινά με ψητά γεμιστά λουκάνικα με τυριά μαζί με μία πικάντικη πατατοσαλάτα. Ακολουθεί μία ανοιξιάτικη σαλάτα με κινόα και φέτα, γεμάτη χρώμα, γεύση και πολλά αρώματα. Το αρνάκι δεν θα μπορούσε να λείψει από το πασχαλινό τραπέζι. Ο Βαγγέλης Δρίσκας προτείνει την πιο ταιριαστή μαρινάδα για αρνίσια παϊδάκια και δείχνει πως να τα ψήσουμε για να είναι τρυφερά και να αποκτήσουν την τέλεια γεύση. Το γλυκό αυτής της εβδομάδας είναι ένα ελαφρύ carrot cake με κρέμα φρέσκου τυριού που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το μενού της γιορτής.

Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.