current views are: 12

8 Απριλίου 2017
Δημοσίευση17:20

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η Ελισάβετ καλείται στην αστυνομία

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Καθημερινά, στον ΑΝΤ1, στις 17:45.

 
 

Δημοσίευση 17:20’

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Καθημερινά, στον ΑΝΤ1, στις 17:45.

 
 

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Καθημερινά, στον ΑΝΤ1, στις 17:45.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:45

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

131o επεισόδιο

Η Ελισάβετ καλείται στην αστυνομία για να αναγνωρίσει τον Πάνο ανάμεσα σε άλλους υπόπτους και αμφιταλαντεύεται τρομαγμένη, όμως με την επέμβαση του Παύλου βρίσκει το θάρρος να πει την αλήθεια. Παράλληλα, ενώ ο  Άρης σφίγγει τον κλοιό γύρω της, η Αφροδίτη κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Αντώνη. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ αποκαλύπτει στη Σίλα την σκληρή αλήθεια για τον Κώστα. Εν τω μεταξύ ο Παύλος, έτοιμος να κάνει την πιο δύσκολη διαπραγμάτευση της ζωής του, συναντά τον θείο της Μαντώς. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος καταφθάνει  στο σπίτι του Παύλου, απαιτώντας από την Αγάπη να βγει και να τον συναντήσει.

 

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

132o επεισόδιο

Ο Φίλιππος στριμώχνει την Αγάπη και τελικά οι δυο τους μιλάνε έξω από το σπίτι του Παύλου. Στο μεταξύ, ο Αντώνης ανεβάζει πυρετό, η Αφροδίτη όμως δεν μένει σπίτι για να τον προσέξει.. Ο Γιώργος στέλνει ένα “πακέτο” στο κομμωτήριο της Λίτσας και την εξοργίζει αφάνταστα! Ο Παύλος ετοιμάζει μια έκπληξη στην Αλίκη, αλλά δεν της λέει τι. Ο Άρης κάνει μια πρόταση στην Αφροδίτη και την βάζει σε σκέψεις. Παράλληλα, η Ελισάβετ μαθαίνει κάτι για τον Πάνο και τον Χρόνη και πέφτει απ’ τα σύννεφα. Ο Ορέστης κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Αγάπη για τον Φίλιππο. Η Ελισάβετ ντύνεται σαν Αγάπη και πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη με “άγριες” διαθέσεις..

 

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

133o επεισόδιο

Ενώ η Ελισάβετ πραγματοποιεί το πονηρό της σχέδιο, η Αγάπη ψάχνει τον Ορέστη, χωρίς αποτέλεσμα. Παράλληλα η Σίλα, με την παρότρυνση της Λίτσας, προσπαθεί να αποκτήσει ξανά κοινωνική ζωή, ένα e mail όμως από τον Κώστα έρχεται να επηρεάσει την ευαίσθητη ψυχολογία της. Εν τω μεταξύ ο Παύλος ολοκληρώνει τις τυπικές διαδικασίες της υιοθεσίας και η μικρή Μαντώ γίνεται επίσημα μέλος της οικογένειας Ταξοπούλου. Την ίδια στιγμή ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από την Αγάπη, θα ξυπνήσει θαμμένα συναισθήματα στον Φίλιππο. Ταυτόχρονα η περίεργη συμπεριφορά της Ελισάβετ εγείρει υποψίες. Λίγο αργότερα το θετικό κλίμα στο σπίτι του Παύλου, ανατρέπει η εμφάνιση του μαινόμενου Φίλιππου. 

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria

#DidymaFeggaria