current views are: 13

12 Απριλίου 2017
Δημοσίευση15:18

«Στον δρόμο» για Αχαΐα

Την Τρίτη 18 Απριλίου ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο» (Alpha) για Αχαΐα.

 

Δημοσίευση 15:18’

Την Τρίτη 18 Απριλίου ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο» (Alpha) για Αχαΐα.

 

Την Τρίτη 18 Απριλίου ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στο δρόμο» (Alpha) για Αχαΐα.

Αυτή τη φορά, όμως, η περιπέτειά τους δεν ξεκινάει στο δρόμο αλλά στον αέρα! Η λίστα των επιθυμιών τους, τους οδηγεί ψηλά, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, παρέα με δύο αλεξιπτωτιστές! Στόχος τους; Να διακόψουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πάτρα προσγειώνοντας το αλεξίπτωτό τους στο γήπεδο! Θα καταφέρουν να «σκοράρουν» την προσγείωσή τους μέσα στο γήπεδο;

Η συνέχεια τους επιφυλάσσει μια νέα πρόκληση, αφού ο δρόμος τους φέρνει μπροστά στο «πιο επικίνδυνο πέρασμα στην Ελλάδα», την επαρχιακή οδό Πατιόπουλο-Περδικάκι στην Αιτωλοακαρνανία. Θα αντέξει η «Κονσέρβα» αυτή την επιθυμία; Οι Γιώργηδες θα προσπαθήσουν να διασχίσουν το δρόμο μαζί με την βοήθεια ενός ειδικού-έκπληξη!

Η αδρεναλίνη παραμένει στα ύψη αφού οι Γιώργηδες ζουν απ’ την ακροφοβία στο υψόμετρο. Τώρα, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν κι άλλους φόβους τους, δοκιμάζοντας μία ίσως όχι και τόσο καλή ιδέα: Να περάσουν μια νύχτα μέσα σ’ ένα στοιχειωμένο σπίτι στην Άμφισσα. Θα αναγκαστούν να καλέσουν για μια ακόμη φορά τον άνθρωπο για τις ειδικές αποστολές, τον φίλο τους τον «Χταπόδια», ο οποίος ισχυρίζεται πως διαθέτει μια «μαγική συνταγή» που απωθεί τα κακά πνεύματα.

Τελευταίος σταθμός αυτής της διαδρομής, είναι ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες κι επιθυμία τους είναι να ζήσουν μαζί τους για μία μέρα. Η επίσκεψή τους εκεί, τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές του προσφυγικού δράματος και να συνομιλήσουν με εθελοντές από τους «Γιατρούς του Κόσμου».