MEDIA

«Μπαχάρ» - 3ος κύκλος: Την Πέμπτη η πρεμιέρα!

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2017, 14:32 / Ανανεώθηκε 18 Απριλίου 2017, 14:32
«Μπαχάρ» - 3ος κύκλος: Την Πέμπτη η πρεμιέρα!
Facebook Twitter Whatsapp

Πρεμιέρα Πέμπτη 20/4 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00 - Ο 3ος κύκλος της έρχεται στο Star!

Πρεμιέρα Πέμπτη 20/4 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00 - Ο 3ος κύκλος της έρχεται στο Star!

Η ιστορία της Μπαχάρ

Ο Μεχμέτ - Εμίρ και η Χασρέτ είναι νέοι και ερωτευμένοι. Όμως ο πατέρας της Χασρέτ, ο σκληρός Γιουσούφ, είναι αντίθετος με αυτή την ένωση. Όταν μαθαίνει πως η κόρη του είναι έγκυος, χωρίζει το νεαρό ζευγάρι λέγοντας στον Μεχμέτ - Εμίρ πως η Χασρέτ πέθανε. Απομονώνει την Χασρέτ, η οποία γεννάει ένα όμορφο κοριτσάκι αλλά ο πατέρας της, παίρνει μακριά της το παιδί. Το δίνει να το μεγαλώσουν ο Ιλιάς και τη Νουράν, ένα φτωχό, αμόρφωτο ζευγάρι, που έχουν ήδη μια κόρη, την Εφσούν. Το μωρό παίρνει το όνομα Μπαχάρ.

Η Μπαχάρ μεγαλώνει και η ομορφιά της ψυχής της ανταγωνίζεται την εξωτερική της ομορφιά. Η όμορφη, εργατική, καλοπροαίρετη και αθώα Μπαχάρ, ζει μια ταπεινή ζωή σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, μαζί με τους γονείς της Νουράν και Ιλιάς και την αυθάδη, δύστροπη, χωρίς τρόπους αδελφή της,  Εφσούν.

Η Μπαχάρ διαφέρει από την υπόλοιπη οικογένειά της, τόσο πολύ, σαν  να μην είναι δικό τους παιδί. Και αυτή είναι άλλωστε η αλήθεια, μια αλήθεια όμως, που η ίδια αγνοεί.

20 χρόνια μετά, ο Γιουσούφ υποφέρει από τύψεις για ό,τι έκανε τότε και αποφασίζει να επανορθώσει και να ενώσει κόρη και πατέρα. Ο Μεχμέτ - Εμίρ είναι πια ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας και ο Γιουσούφ τον επισκέπτεται και του αποκαλύπτει την τρομερή αλήθεια.

Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Νουράν και του Ιλιάς για να πάρει πίσω την πολύτιμη εγγονή του, Μπαχάρ. Η μοίρα όμως παίζει ένα άσχημο παιχνίδι και ο Γιουσούφ, πριν προλάβει να αποκαλύψει όλα τα γεγονότα, πεθαίνει από ένα ατύχημα.  Η εμπαθής Νουράν και ο άβουλος Ιλιάς φοβούνται τις επιπτώσεις και θάβουν το πτώμα κρυφά στην αυλή τους.

Η μοίρα της Μπαχάρ αλλάζει για άλλη μια φορά. Η Νουράν και ο Ιλιάς αποφασίζουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση προς όφελος της πραγματικής τους κόρης, να πουν ψέματα. Έτσι, παρουσιάζουν την Εφσούν ως κόρη του Μεχμέτ-  Εμίρ και εκείνη παίρνει τη θέση της Μπαχάρ και «κλέβει» τη ζωή της. 

Η Μπαχάρ συνεχίζει τη δύσκολη με ανέχειες ζωή της ενώ η Εφσούν μπαίνει σε έναν καινούριο, λαμπερό κόσμο, που ούτε στα πιο τρελά της όνειρα είχε φανταστεί, αν και ξέρει καλά πως τίποτα από αυτά δεν της ανήκει.  Αυτή θα είναι η αρχή για μια σειρά από μεγάλες αλλαγές στη ζωή όλων.

Στον 3ο κύκλο έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Ο Ατές ενώνει τα κομμάτια του παζλ της ζωής της Μπαχάρ και φτάνει στην αλήθεια! Αυτή είναι η πραγματική κόρη του Μεχμέτ – Αμίρ και της Χασρέτ και εγγονή του Γιουσούφ, η Εφσούν της έκλεψε όλα όσα της ανήκουν, της έκλεψε την ίδια της τη ζωή!

Η Μπαχάρ για πρώτη φορά στη ζωή της νιώθει τόσο μεγάλη οργή και αγανάκτηση. Οι άνθρωποι, που αγάπησε σαν οικογένεια, τη μαχαίρωσαν πισώπλατα ενώ της χαμογελούσαν.  Το σοκ είναι μεγάλο και μπροστά σε όλη την οικογένεια Αταχάν ξεσκεπάζει το ψέμα της Εφσούν, η οποία δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί την αλήθεια.

Η Χασρέτ νιώθει για άλλη μια φορά να χάνει το παιδί της, ο Μεχμέτ – Εμίρ νιώθει αδύναμος να αντιδράσει μπροστά στις καταιγιστικές εξελίξεις, η Χουλιά επιτέλους μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την απέχθειά της για την Εφσούν και όλους τους ανθρώπους της φτωχογειτονιάς.

Η Μπαχάρ δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ, αισθάνεται πως δεν ανήκει πουθενά, ούτε στη φτωχογειτονιά αλλά ούτε και στην έπαυλη των Αταχάν. Ο Ατές της συμπαραστέκεται αλλά σύντομα έρχεται και αυτός αντιμέτωπος με μια αλήθεια της ζωής του, που αγνοούσε, είναι πατέρας ενός παιδιού!

Η Μπαχάρ παλεύει να αποδεχθεί τη νέα πραγματικότητα αλλά ο χαρακτήρας της φαίνεται πως έχει αλλοιωθεί. Δεν είναι πια το γλυκό, καλοπροαίρετο κορίτσι αλλά μια γυναίκα, που θέλει να τιμωρήσει, όσους την πλήγωσαν.

Η Εφσούν θα έρθει αντιμέτωπη με τις συνέπειες των επιλογών της και η τιμωρία της θα είναι πολύ σκληρή καθώς η Χουλιά θα φροντίσει για αυτό.  Όμως η Εφσούν δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα, με σύμμαχο της πάντα τη Σουλτάν.

Ο Ατές συναντά το παρελθόν του αλλά ταυτόχρονα και το μέλλον του στο πρόσωπο του παιδιού του αλλά ίσως απομακρύνεται η προοπτική για μια ζωή δίπλα στην αγαπημένη του Μπαχάρ.

Οι ήρωες μας έρχονται κατάματα με τις αλήθειες, τις επιθυμίες, τους φόβους τους. Η μοίρα τους επιφυλάσσει ακόμα πολλές ανατροπές.

 

Θα καταφέρει η Μπαχάρ να αποδεχθεί τον Μεχμέτ – Εμίρ και τη Χασρέτ ως γονείς της;

Θα συγχωρέσει την Εφσούν;

Θα μπορέσει να ζήσει ευτυχισμένη πια στο πλευρό του Ατές;

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:   Χαμντί Αλκάν

ΠΑΙΖΟΥΝ: Εζγκί Ασάρογλου, Τσερέν Μοράϊ, Σινάν Αλμπαϊράκ, Κερέμτζεμ, Αχού Σουνγκούρ, Σουλεϊμαν Ατανισέβ, Ογιά Μπασάρ