current views are: 8

19 Απριλίου 2017
Δημοσίευση08:44

«The 2Night Show»: Με μπόλικη δόση… Survivor!

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους, τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πολλές εκπλήξεις

Δημοσίευση 08:44’

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους, τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πολλές εκπλήξεις

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους, τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πολλές εκπλήξεις και απολαυστικά στιγμιότυπα, επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Απριλίου στις 00.15, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 00.15, δύο μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του So You Think You Can Dance, του κορυφαίου talent show χορού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού, που θα είναι και η παρουσιάστρια του show. Η Δούκισσα μας μιλάει για το καινούριο χορευτικό show που ξεκινά αυτή την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1 και μας υπόσχεται ότι θα χορέψουμε στο ρυθμό του. Επιπλέον, μοιράζεται μαζί μας προσωπικές πληροφορίες και μας εξομολογείται ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Στο πλατό του The2night Show έρχεται και η Μαίρη Γεώρτση. Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, η παίκτρια του BAR, μας αποκαλύπτει στον αέρα,  άγνωστες πληροφορίες για το ριάλιτι παιχνίδι.

Την Πέμπτη 20 Απριλίου, υποδεχόμαστε τη Βερόνικα Αργέντζη, μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς τη δεκαετία του ΄90. Η Βερόνικα σε μία εκ βαθέων συζήτηση με τον Γρηγόρη, μιλάει για το ρόλο της στη σειρά «Τμήμα Ηθών», που την έκανε γνωστή και στο ευρύτερο κοινό. Επιπλέον μας  αποκαλύπτει για πρώτη φορά συγκλονιστικές πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Μαζί μας στο The2night Show και ο Ηλίας Βαλάσης. Μιλάει για την προηγούμενη τηλεοπτική του εμπειρία και μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 00:15, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr.

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

#The2NightShow