current views are: 12

22 Απριλίου 2017
Δημοσίευση07:10

«Οι Συμμαθητές»: Η Τάρα έχει σταλεί ως κατάσκοπος

Η Μαριλένα φοβάται ότι ο Φραγκισκος της κρύβει την αλήθεια για τις εξετάσεις της

Δημοσίευση 07:10’

Η Μαριλένα φοβάται ότι ο Φραγκισκος της κρύβει την αλήθεια για τις εξετάσεις της

Η Μαριλένα φοβάται ότι ο Φραγκισκος της κρύβει την αλήθεια για τις εξετάσεις της, την ίδια ώρα που ο Ανδρέας και η Κρίστη προσπαθούν να πουν στον Φρίντομ την αλήθεια για τους γονείς του. Όσο η Αλίκη βρίσκεται στα γυρίσματα του διαφημιστικού της Κούλντογκ, ο Γιώργος, η Ντίνα κι η Τατιάνα ψάχνουν λόγους να την επισκεφτούν. Ο Αλέξανδρος και η Γκέλυ κάνουν μια σοβαρή συζήτηση για την σχέση τους, η Τάρα έχει σταλεί ως κατάσκοπος για να μάθει γιατί ακύρωσε ο Φραγκίσκος το δείπνο με την Κρίστη, η Τότα θέλει ένα εγγόνι και η Σεσίλια ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της με τον Φρίντομ. Ο Νικόλας βιάζεται να τελειώσει το γύρισμα, γιατί δίνει μάθημα, η Αλίκη δημιουργεί καθυστερήσεις και ο Φρίντομ εξαφανίζεται.

Όσο η Τατιάνα διεκδικεί το γραφείο της, η Αλίκη προσπαθεί να προσαρμοστεί στις καινούργιες συνθήκες που της επέβαλε η Μαριλένα στην Κούλντογκ. Η Μαριλένα πιέζει τον Φραγκίσκο να της πει την γνώμη του για την μαστογραφία της, ο Αλέξανδρος κάνει προσπάθειες να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά την επιστροφή του στην εταιρεία, ενώ η Γκέλυ γίνεται επιθετική μαζί του. ο Γιώργος φαίνεται να διασκεδάζει ιδιαιτέρως την νέα τάξη πραγμάτων στην Κούλντογκ με την Αλίκη βοηθό του κι ο Ανδρέας ετοιμάζεται για τον γάμο με την βοήθεια του Φρίντομ και της Κρίστης. Η Ντίνα έχει παράπονα από την νύφη της και τον γιο της σχετικά με τις ετοιμασίες του γάμου, ενώ η  Γκέλυ παίζει το τελευταίο της χαρτί εναντίον της Αλίκης. Η Κρίστη ανησυχεί μήπως είναι πιεστική, ενώ ο Ηρακλής πιέζει την Αιμιλία να αποκαλύψει την αλήθεια για τους Συμμαθητές της.

Μήπως όντως κρύβει κάτι ο Φραγκίσκος από την Μαριλένα; Πώς θα αντιδράσει η Γκέλυ όταν δει τον Αλέξανδρο έπειτα από όσα έμαθε; Θα περάσει στην αντεπίθεση η Αλίκη μετά τα καψόνια του Γιώργου; Γιατί απειλεί η Γκέλυ την Αλίκη;

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

Δείτε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας καθημερινής συνήθειας, στο επίσημο minisite της σειράς: www.antenna.gr/oisymmathites

FB: https://www.facebook.com/OiSymmathites

#OiSymmathites