current views are: 9

5 Μαΐου 2017
Δημοσίευση15:18

«Στον Δρόμο» για τη μαγευτική Ευρυτανία

«Στον δρόμο»: Κυριακή 7 Μαΐου, στις 17:00, στον Alpha

Δημοσίευση 15:18’

«Στον δρόμο»: Κυριακή 7 Μαΐου, στις 17:00, στον Alpha

«Στον δρόμο»: Κυριακή 7 Μαΐου, στις 17:00, στον Alpha

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ βρίσκονται «Στον δρόμο».

Την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 17:00, η «Κονσέρβα», ταξιδεύει στη μαγευτική Ευρυτανία, γνωρίζει τα μοναδικά φαράγγια και τα όμορφα χωριά της περιοχής. Γίνεται μάρτυρας των πιο διασκεδαστικών παιχνιδιών ανάμεσα στους Γιώργηδες και καταλήγει στην Κοζάνη, όπου η δράση «Ψωμί σε αναμονή» γνωρίζει μεγάλη απήχηση και έχει φανατικούς υποστηρικτές!

Ένα επεισόδιο με τους παρουσιαστές σε μεγάλα κέφια, με μαγευτικές εικόνες από την Ελλάδα, με φιλόξενους κατοίκους χωριών που «ανοίγουν την καρδιά τους» με την καλοσύνη και το χιούμορ τους, αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο των Γιώργηδων να πρωταγωνιστεί. 

  • Ένα κορίτσι εμφανίζεται στον δρόμο τους και ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Γιώργο Λέντζα καλούνται να εκπληρώσουν μία δική της, τρελή επιθυμία. Ποια είναι αυτή και πώς ανταποκρίνονται εκείνοι;
  • Ο Γιώργος Μαυρίδης θέλει να μάθει πώς φτιάχνονται οι παραδοσιακές πίτες. Ο Γιώργος Λέντζας τον οδηγεί στο χωριό Κρίκελλο, όπου εκτυλίσσεται ο πιο ξεκαρδιστικός διαγωνισμός μαγειρικής!
  • Oι Γιώργηδες ξυπνάνε μέσα στη νύχτα για να αντεπεξέλθουν σε ένα απαιτητικό επάγγελμα, αυτό του φούρναρη με σκοπό να ζυμώσουν ψωμί και να το διαθέσουν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μάθετε περισσότερα για την εκπομπή εδώ: www.alphatv.gr/stodromo