current views are: 10

5 Μαΐου 2017
Δημοσίευση19:22

«Οι Κρουντς»: Σε Α΄ προβολή στο Star

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, το Σάββατο 6 Μάϊου στις 21:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Δημοσίευση 19:22’

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, το Σάββατο 6 Μάϊου στις 21:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, το Σάββατο 6 Μάϊου στις 21:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Η ιστορία των Κρουντς, της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μια άγνωστη, μέχρι σήμερα, εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο. Μια δύσκολη εποχή, όπου η Μητέρα Φύση έκανε πολλά και διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού για την οικογένεια Κρουντς, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται από μια τρομακτική, φυσική απειλή. Έχοντας χάσει το αγαπημένο τους καταφύγιο, οι Κρουντς καλούνται να περιπλανηθούν σε έναν κόσμο γεμάτο με ξεχωριστά αλλά και επικίνδυνα πλάσματα. Έτσι ξεκινούν μια δύσκολη περιήγηση  και σιγά – σιγά, χωρίς να το καταλάβουν, η ζωή τους θα αλλάξει τόσο πολύ, που ακόμη και οι ίδιοι δεν θα αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους.  Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση, ο πατριάρχης της οικογένειας Γκρουγκ σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι, που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του, την Έπ. Η σπουδαιότητα της ιστορίας φαίνεται να είναι τεράστια, καθώς αν οι Κρουντς δεν καταφέρουν να «εξελιχθούν», τότε τόσο οι ίδιοι, όσο και το ανθρώπινο είδος, θα γίνουν προϊστορία!

  • Οι Κρις Σάντερς και Κερκ Ντε Μϊκο συνυπογράφουν τη σκηνοθεσία και το σενάριο αυτής της κωμικής περιπέτειας κινουμένων σχεδίων .
  • Ο Κρις Σάντερς, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, ισχυρίζεται πως: «εκείνο που εμείς συνειδητοποιήσαμε μέσα από την εξέλιξη είναι πως αν αφαιρέσεις όλα τα λούσα και τα τεχνολογικά επιτεύγματα της σημερινής μας πραγματικότητας, τότε εκείνο που μένει και που πραγματικά έχει σημασία είναι η οικογένεια και η φιλία».
  • Ο  Κέρκ Ντε Μίκο, προσθέτει από την πλευρά του : «ο καθένας μας συναντά σημεία στην ταινία, που τον αναγκάζουν να ταυτιστεί με τουλάχιστον έναν χαρακτήρα της ιστορίας μας. Παρακολουθώντας την θα πιάσεις πολλές φορές τον εαυτό σου να σκέφτεται “μα για στάσου, τον ξέρω πολύ καλά αυτόν τον τύπο”, ακόμη κι αν ο χαρακτήρας δεν ανήκει στην οικογένειά σου ακριβώς. Και αυτή φυσικά είναι και η μαγεία της όλης υπόθεσης».
  • Στην πρωτότυπη έκδοση της ταινίας τις φωνές τους δανείζουν οι : Νίκολας Κέιτζ, Ούμα Θέρμαν, Έμα Στόουν, Ράιαν Ρέινολντς

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Σάντερς, Κερκ Ντε Μίκο