current views are: 11

6 Μαΐου 2017
Δημοσίευση13:16

«Το ξίφος του δράκου»: Α΄ τηλεοπτική προβολή

Δύο μεγάλοι πολιτισμοί σε σύγκρουση. Αρχαία Κίνα εναντίον Ρώμης. Φαντασμαγορικές μάχες στο Δρόμο του Μεταξιού. 

Δημοσίευση 13:16’

Δύο μεγάλοι πολιτισμοί σε σύγκρουση. Αρχαία Κίνα εναντίον Ρώμης. Φαντασμαγορικές μάχες στο Δρόμο του Μεταξιού. 

Δύο μεγάλοι πολιτισμοί σε σύγκρουση. Αρχαία Κίνα εναντίον Ρώμης. Φαντασμαγορικές μάχες στο Δρόμο του Μεταξιού. Η ιστορική περιπέτεια «Το ξίφος του δράκου», με τους Τσάκι Τσαν, Τζον Κιούζακ, Άντριαν Μπρόντι, έρχεται στον Alpha σε Α’ Τηλεοπτική προβολή τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 23:30, στον Alpha.

Στην Κίνα της δυναστείας των Χαν, ο διοικητής των δυτικών περιοχών, Χούο Αν, επικεφαλής της ομάδας περιφρούρησης του Δρόμου του Μεταξιού, θα πέσει θύμα πολιτικής συνομωσίας. Χάνοντας την εύνοια της κυβέρνησης, καταδικάζεται σε καταναγκαστικά έργα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Σύντομα όμως, στο δρόμο του θα βρεθεί ένας ρωμαίος αξιωματικός, ο Τιβέριος, επικεφαλής μιας λεγεώνας που αναζητά στην αφιλόξενη γη της Κίνας προμήθειες νερού και φαγητού. Η ιδιόμορφη συμμαχία που θα προκύψει ανάμεσα στον Χούο Αν και τον Τιβέριο θα αλλάξει τις ισορροπίες μέσα στο βασίλειο, ενώ η χαμένη τιμή και το δίκιο δεν θα αργήσουν να θριαμβεύσουν με τον πιο ανατρεπτικό και αποστομωτικό τρόπο…

Το μυστήριο της Ανατολής συναντά τη μαγεία του Χόλυγουντ σε μια ογκώδη παραγωγή με σκηνές μαχών που κόβουν την ανάσα. Διεθνές καστ ηθοποιών με επικεφαλής τον Τσάκι Τσαν και σαρωτική επιτυχία στο boxoffice.

ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ (DRAGON BLADE)
Ιστορική περιπέτεια συμπαραγωγής Κίνας και Χονγκ-Κονγκ  2015

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Λι

Σενάριο: Ντάνιελ Λι

Ηθοποιοί: Τσάκι Τσαν, Τζον Κιούζακ, Άντριαν Μπρόντι, Λιν Πενγκ

Διάρκεια: 97 λεπτά