Στο χθεσινό δελτίο του Mega, είδα ένα ρεπορτάζ που έβγαζε μάτια ότι ήταν... γλυφτικό- ταυτοχρόνως είχε και διάρκεια ανάλογη με το... Όσα παίρνει ο άνεμος.
Επρόκειτο για την εκδήλωση αποφοίτησης από το Κολέγιο Αθηνών- μια φορά που πήγαμε τσούρμο για καλαμπούρι, ήταν μια αμερικανιά του χειρότερου είδους. Κατεβαίναν τη σκάλα ζευγάρια, τα αγόρια με κοστούμια, τα κορίτσια με 12ποντα Louboutin  και τουαλέτες- δεν υπερβάλω, σαν σε πασαρέλα του Oscar de la Renta ένα πράμα, και, μετά έλεγαν κάτι τραγούδια και κάτι ανόητες παρλάτες. Και οι γονείς, φούσκωναν σαν διάνοι λες και τα βλαστάρια τους είχαν αποφοιτήσει από το Κέιμπριτζ. 

Κάποια υποχρέωση βγάζουν- σκέφτηκα και οσονούπω επαληθεύτηκα. Μεταξύ όσων αποφοίτησαν ήταν και ο-  από βάθος καρδιάς να τους ζήσει- γιος του Χρήστου Παπαναγιωτόπουλου και της Όλγας Τρέμη, οι οποίοι επίσης πρωταγωνίστησαν στο περί ου ο λόγος βίντεο. 

Ενδεχομένως να φταίω εγώ ή ο μακαρίτης ο πατέρας μου- όταν τελείωσα το λύκειο μου είπε άντε να δούμε σε ποιο πανεπιστήμιο θα περάσεις και αν τελικά θα μάθεις γράμματα.

Ενδεχομένως, γιατί η αποφοίτηση από το λύκειο στο σπίτι μας θεωρούνταν κάτι απολύτως φυσιολογικό- για επιβράβευση επειδή τα... καταφέραμε, ούτε λόγος.

Ενδεχομένως, αλλά ένοιωσα όπως στον Κάβο Ντόρο με οκτώ μποφόρ...

ΧΡ.ΑΝ