current views are: 17

25 Μαΐου 2017
Δημοσίευση14:22

Έτοιμο το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Λόγω τιμής» – Επιστρέφει μετά από 20 χρόνια

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο μόλις η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ανέβασε ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Λόγω τιμής» που μας μεταφέρει τη ζωή των ηρώων της σειράς 20 χρόνια μετά.

Δημοσίευση 14:22’

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο μόλις η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ανέβασε ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Λόγω τιμής» που μας μεταφέρει τη ζωή των ηρώων της σειράς 20 χρόνια μετά.

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο μόλις η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ανέβασε ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Λόγω τιμής» που μας μεταφέρει τη ζωή των ηρώων της σειράς 20 χρόνια μετά.

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα» είπε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Πως βρίσκουμε όμως σήμερα τους νεαρούς ήρωες της σειράς;  Όπως μας λέει η σεναριογράφος «Τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν  μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.»

Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί  σ ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι.

Υπενθυμίζεται ότι το σενάριο επιστροφής της επιτυχημένης σειράς μετά από είκοσι χρόνια δεν είναι τωρινή, γεγονός στο οποίο είχαμε αναφερθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ιδέα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 25 χρόνια χρόνια μετά με αφορμή, ένα περιστατικό όλοι οι φίλοι συναντώνται ξανά. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει αλλά ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει σε ‘ φλας μπάκ’ τα χρόνια της αθωότητας.

Να θυμίσουμε ότι στο «Λόγω τιμής» θα πρωταγωνιστήσει ο Αλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γ. Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Άννα Δημητρακοπούλου κα. Η σκηνοθεσία είναι του Λάμπη Ζαρουτιάδη, στενού συνεργάτη της Μιρέλας Παπαοικονόμου.