current views are: 6

29 Μαΐου 2017
Δημοσίευση10:06

Είστε έτοιμοι; Το πρώτο live του «The X Factor 2» έρχεται!

Το πρώτο επεισόδιο των live έρχεται την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση 10:06’

Το πρώτο επεισόδιο των live έρχεται την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του “The X Factor 2”: την παρουσίαση των live του επιτυχημένου μουσικού talent show.

Το πρώτο επεισόδιο των live έρχεται την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι προβολείς ανάβουν, η αγωνία των διαγωνιζομένων χτυπά κόκκινο, τα μικρόφωνα παίρνουν… φωτιά και η σκηνή του “The X Factor 2” πάλλεται στους ρυθμούς της μουσικής!

Η κριτική επιτροπή: Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας αγωνιούν μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους για το ποιος θα καταφέρει να παραμείνει στο show και να βγει ο μεγάλος νικητής!

Μετά από τις auditions, το bootcamp και την αγωνιώδη διαδικασία του chair challenge, η τελική 16άδα είναι έτοιμη να διαγωνιστεί και να κατακτήσει την κορυφή. Ένας από αυτούς θα είναι ο νικητής και θα κερδίσει το έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο.

Ένα φαντασμαγορικό σκηνικό έχει στηθεί στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους 16 φιναλίστ και τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στο πρώτο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor 2”.

Ο οικοδεσπότης Σάκης Ρουβάς θα υποδεχτεί στη σκηνή τους συμμετέχοντες του show, ενώ ο ρόλος των τεσσάρων κριτών δυσκολεύει. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας θα κληθούν να αποφασίσουν για την παραμονή ή αποχώρηση ενός διαγωνιζόμενου. Όλες αυτές τις ημέρες δουλεύουν πυρετωδώς με τις ομάδες τους προκειμένου οι υποψήφιοι μουσικοί αστέρες να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά.

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Δυναμικό παρών στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα δώσει το κοινό που θα ενθαρρύνει όλους όσοι ανεβαίνουν στη σκηνή να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους. Οι 16 διαγωνιζόμενοι θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους πάνω στη σκηνή του “The x Factor 2” κι αμέσως μετά το κοινό από το σπίτι του θα ψηφίσει μέσω τηλεφώνου τον αγαπημένο του τραγουδιστή ή γκρουπ. Στο πρώτο live θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος από κάθε ομάδα κι έτσι στο δεύτερο live θα έχουν απομείνει 12 διαγωνιζόμενοι.

Οι 16 φιναλίστ είναι οι εξής:

Ομάδα Γιώργου Μαζωνάκη (αγόρια και κορίτσια άνω των 25 χρόνων): Παναγιώτης Κουφογιάννης, Μαριάννα Γεωργιάδου, Αλεξάνδρα Μάτση, Βασίλης Πορφυράκης.

Ομάδα Τάμτα (αγόρια 16-24 χρόνων): Κωνσταντίνος Νότας, Σάββας Σαββίδης, Άγγελος Προβελεγγιάδης, Αλέξανδρος Σαγκούρης.

Ομάδα Γιώργου Παπαδόπουλου (κορίτσια 16-24 χρόνων): Κασσιανή Ντάλια, Μαριάννα Πλαχούρα, Σούλα Ευαγγέλου, Θάλεια Τσιατίνη.

Ομάδα Μπάμπη Στόκα (groups): DEEVIBES (Εβελίνα Τζιώρα, Dominik Stars), CODA PROJECT (Γιώτα Χατζίδου, Σάββας Περτσινίδης), RADIOWAVES (Στέφανος Καρπέτης, Χρήστος Μιχαήλ), HUMAN FACTORY (Δημήτρης Παπαλάμπρος, Άννα Ρηγοπούλου, Κωνσταντίνος Μεντζελόπουλος, Φοίβος Καραγκούνης, Γιώργος Τουντασάκης).

Συντονιστείτε την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για το πρώτο live του πιο φαντασμαγορικού show του “The X Factor 2”.