Υπάρχει κάτι περίεργο, κάτι που δύσκολα μπορείς να ερμηνεύσεις. Όταν κάποιοι εκδότες σκέφτονται να πουλήσουν, προστρέχουν σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους- κάθε φορά διαφορετικούς. Για παράδειγμα, κάποτε όλοι ήθελαν να πουλήσουν στη Γιάννα και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, μετά στον Λαυρεντιάδη, αργότερα στον Βίκτορα Ρέστη και προσφάτως στον Δημήτρη Κοπελούζο.
Οι πληροφορίες θέλουν τη Μάνια Τεγοπούλου να κάνει κρούση στον επιχειρηματία για το ενδεχόμενο πώλησης της Ελευθεροτυπίας προ μηνών και να εισπράττει μια αρνητική απάντηση. Παρόλα αυτά, κάποιοι μιλάνε και πάλι για τον Κοπελούζο τώρα που στη Μίνωος φτάνει ο κόμπος στο χτένι και (σύμφωνα με το paron.gr/typologies) «οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν πως θα λάβουν σε δύο δόσεις, αύριο και τη Δευτέρα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, ενώ δεν είναι γνωστό το τι θα γίνει με την εξόφληση του μήνα».

Από την άλλη, το zoornalistas.blogspot.com, γράφει ότι και ο Π. Κυριακίδης προσέφυγε στοον Κοπελούζο για να πουλήσει τον Flash, αλλά αυτός «απέρριψε την ιδέα» επιμένοντας να δραστηριοποιείται μέσω του γιου του Χρήστου στο διαδίκτυο.

Λέγεται ότι ο Χρήστος Κοπελούζος ετοιμάζει μεγάλη επίθεση από το φθινόπωρο με την κατασκευή  ενός (δεύτερου) ενημερωτικού site, ενός οικονομικού και... πολλών άλλων με ειδική στόχευση όπως πχ τα αθλητικά- οπαδικά.

Όλοι οι καλοί χωράνε...

ΧΡ.ΑΝ