current views are: 7

31 Μαΐου 2017
Δημοσίευση11:59

Είστε έτοιμοι; Έρχεται το πρώτο live του «The X Factor 2»

Το “The X Factor 2”, ξεκινά με τα live, την Πέμπτη 1 Ιουνίου με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση 11:59’

Το “The X Factor 2”, ξεκινά με τα live, την Πέμπτη 1 Ιουνίου με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το “The X Factor 2”, ξεκινά με τα live, την Πέμπτη 1 Ιουνίου με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το “The X Factor 2” ανοίγει την αυλαία του και 16 διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι ν’ ανεβούν στη σκηνή του πιο επιτυχημένου talent show και να διεκδικήσουν την πρωτιά μαζί μ’ ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του “The X Factor 2”: την παρουσίαση των live!

Η πολυαναμενόμενη έναρξη του show θα γίνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά να απογειώνει το κοινό όπως μόνο αυτός ξέρει!

Αμέσως μετά ο κορυφαίος καλλιτέχνης θα υποδεχτεί στην σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Μπάμπη Στόκα.

Ένα συναρπαστικό σκηνικό έχει στηθεί στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους 16 φιναλίστ και τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στο πρώτο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor 2”.

Γκεστ σταρ της βραδιάς οι Stereo Soul, που επιστρέφουν στη σκηνή του X Factor! Ένα χρόνο μετά τον περσινό μεγάλο τελικό, όπου κατέκτησαν την τρίτη θέση, επιστρέφουν γεμάτοι εμπειρίες από τη χρονιά που πέρασε. Οι Stereo Soul θα βρεθούν στη σκηνή για να ξεσηκώσουν κοινό και τηλεθεατές και να τους ταξιδέψουν στη δεκαετία του ΄90, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας «Ορκίσου» των Χαριτοδιπλωμένου και Μίτσιγκα, που πρώτη έχει τραγουδήσει η Αλέξια.

Η αγωνία των 16 φιναλίστ είναι μεγάλη και θα κορυφωθεί με την παρουσία τους στη σκηνή. Την αρχή των live θα κάνει η Θάλεια Τσιατίνη που θα ερμηνεύσει το “Ain’ t no sunshine”. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι 15 διαγωνιζόμενοι: “Human Factory” με “Lonely Boy”, Σάββας Σαββίδης με «Στην παλάμη σου επάνω», Μαριάννα Γεωργιάδου με «Αν ήσουνα αγάπη», “Coda project” με τα «Πόσο μου λείπεις» και “Here comes the rain”, Άγγελος Προβελεγγιάδης με “Happy”, Αλεξάνδρα Μάτση με “Chandelier”, Μαριάννα Πλαχούρα με τα “Cheap thrills” και “Fiesta”, “RadioWaves” με τα “Messenger” και “Fix you”, Βασίλης Πορφυράκης με «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», Αλέξανδρος Σαγκούρης με «Για πού το ΄βαλες καρδιά μου», Κασσιανή Ντάλια με “Human”, “Dee vibes” με “Crazy in love”, Σούλα Ευαγγέλου με «Το τραγούδι του χελιδονιού», Παναγιώτης Κουφογιάννης με “Counting stars” και Κωνσταντίνος Νότας με “When I was your man”.

Κατά τη διάρκεια του show το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει τους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους, να τους δώσει την ευκαιρία να παραμείνουν στο “The X Factor 2” και να εμφανιστούν στο δεύτερο live. Οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 16 διαγωνιζόμενοι.

Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες με τους μέντορές τους θα ανεβούν στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα, βάση της ψηφοφορίας του κοινού. Από κάθε ομάδα θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος.

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 21.00 το πρώτο live του “The X Factor 2”, έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Είστε έτοιμοι;