current views are: 11

2 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση11:59

Το «Ρουκ Ζουκ» κάνει πρεμιέρα 5 Ιουνίου

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 15.00 Ζέτα Μακρυπούλια.

Δημοσίευση 11:59’

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 15.00 Ζέτα Μακρυπούλια.

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 15.00 Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο ΑΝΤ1, επιστρέφει με μία καθημερινή, τηλεοπτική πρόταση που θα «ανανεώσει» τα μεσημέρια μας! Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα στον ANT1, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 15.00 και κάθε μέρα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ επιστρέφει βασισμένο στο ίδιο φορμάτ, αλλά ανανεωμένο και με καινούρια στοιχεία. Ας γνωρίσουμε ξανά, τη διαδικασία του τηλεπαιχνιδιού.

Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και τον τελικό και συμμετέχουν ομάδες των 5 ατόμων. Η μία εξ αυτών είναι η νικήτρια ομάδα του προηγούμενου επεισοδίου ενώ η άλλη είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Η νικήτρια ομάδα των 3ων πρώτων γύρων, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ  Classic, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Παντομίμα, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic Double, περνάει στον Τελικό Γύρο και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο αμέσως επόμενο επεισόδιο.

H Ζέτα Μακρυπούλια δίνει το σύνθημα “ROUK ZOUK” και εμείς ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε το πιο αγαπημένο και «παρεΐστικο» τηλεπαιχνίδι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 15.00 και κάθε μέρα!

Μείνετε συντονισμένοι!

#RoukZouk