current views are: 11

3 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση13:30

Blind Taste: Αυτοί θα προσπαθήσουν να… εκθρονίσουν τον Δημήτρη Τζιράκη

Ο Δημήτρης Τζιράκης γράφει ιστορία στο «Blind Taste»  αφού είναι ο νικητής και της 31ης εβδομάδας και φυσικά των 1.000 ευρώ!

Δημοσίευση 13:30’

Ο Δημήτρης Τζιράκης γράφει ιστορία στο «Blind Taste»  αφού είναι ο νικητής και της 31ης εβδομάδας και φυσικά των 1.000 ευρώ!

Ο Δημήτρης Τζιράκης γράφει ιστορία στο «Blind Taste»  αφού είναι ο νικητής και της 31ης εβδομάδας και φυσικά των 1.000 ευρώ!

Ο 32χρονος Δημήτρης  ασχολείται με τη μαγειρική και έχει ένα μικρό μεζεδοπωλείο στην Κοκκινιά, στο οποίο μαγειρεύει ο ίδιος καθημερινά. Ο παίκτης φαινόμενο του Blind Taste έχει κερδίσει 5 συνεχόμενες εβδομάδες και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ! Θα καταφέρει κανείς να τον σταματήσει; 

Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. 

Ασημάκης Τριανταφύλλου 

Ο 39χρονος Ασημάκης είναι ένας άνθρωπος, που συνδυάζει δυο πολύ διαφορετικά πράγματα. Κάνει τη σκληρή δουλειά του ελασματουργού σε ναυπηγείο αλλά ταυτόχρονα ασχολείται καθημερινά και με τη μαγειρική. Πώς θα τα πάει αυτή την εβδομάδα.

Πέγκυ Συκιώτη

Η 39χρονη Πέγκυ εγκατέλειψε την Αταλάντη και ήρθε πριν λίγους μήνες στην Αθήνα προς αναζήτηση δουλειάς. Έχει δουλέψει σε τυροκομείο και είναι εξίσου καλή στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική, ειδικά στις κρέμες. Θα καταφέρει να βγει νικήτρια αυτή την εβδομάδα;

Έφη Μαρούλη

Η 28χρονη Έφη είναι βοηθός φαρμακοποιού και εργαζόταν σε φαρμακείο μέχρι και πριν λίγους μήνες όπου πήρε άδεια εγκυμοσύνης μιας και βρίσκεται στον 8ο μήνα! Είναι εξαιρετική μαγείρισσα και πολύ καλή στη γευσιγνωσία, ένας δυνατός αντίπαλος για όλους τους συμπαίκτες της.