Σημαντικές εξελίξεις στον ΔΟΛ μετά την απρόσμενη και αιφνιδιαστική κλήση του συνδικαλιστικού εκπροσώπου του Βήματος Τάσου Αναστασιάδη στο γραφείο του Στ.Ψυχάρη. Ο ισχυρός άνδρας του Συγκροτήματος ενημέρωσε τον εκπρόσωπο ότι η οικονομική κατάσταση του Οργανισμού παραμένει πολύ κακή και αν και ο ίδιος δεν το επιθυμεί και προσπάθησε να το αποφύγει δεν βλέπει άλλη λύση από το να προχωρήσει σε δραστικές περικοπές οι οποίες θα αφορούν και το ΒΗΜΑ.

Όπως μαθαίνουμε ο Ψυχάρης ζήτησε από τον Αναστασιάδη να τοποθετηθεί και εκείνος εύλογα του απάντησε ότι το timing είναι πολύ κακό γιατί εκτός των άλλων βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού και πολλοί εργαζόμενοι βρίσκονται σε άδεια και δεν μπορεί να συγκαλέσει γενική συνέλευση για να συζητηθεί το θέμα. Παρόλα αυτά ο Σταύρος Ψυχάρης επέμεινε στις θέσεις του και ακούγεται μάλιστα ότι έδωσε deadline λίγων ημερών στον Αναστασιάδη για να του απαντήσει.

Πέρα από το ουσιαστικό του πράγματος και τις αρνητικές εξελίξεις που φαίνεται ότι δρομολογούνται (και) στον ΔΟΛ υπάρχει πλέον εμφανώς ζήτημα με τον Παντελή Καψή αφού ο Στ.Ψυχάρης έκανε την κίνηση του λίγα 24ωρα μετά την έναρξη της καλοκαιρινής άδειας του διευθυντή του Βήματος και όταν αυτός βρισκόταν πλέον μεσοπέλαγα. Μάλιστα όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση ο Π.Καψής έφυγε από τη Μιχαλακοπούλου όχι απλά ήσυχος ότι όλα πάνε καλά, αλλά έχοντας την εικόνα ότι βρέθηκε λύση στα άμεσα οικονομικά προβλήματα του Οργανισμού και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για το εγγύς μέλλον.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Π.Καψή τόσο σε αυτό καθεαυτό το γεγονός να δρομολογούνται δηλαδή τέτοιες εξελίξεις, ενώ απουσιάζει, όσο και στην ουσία δηλαδή, στο αν θα αποδεχτεί περικοπές στην εφημερίδα. Φυσικά ενδιαφέρον θα έχει και η μη εκδήλωση κάποιας αντίδρασης...

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr