current views are: 14

6 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση07:57

Η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο για το Survivor: Ο τελικός έφτασε το 80%!

Ήταν μαθηματικά βέβαιο πως ο τελικός του Survivor θα έκλεβε τις εντυπώσεις και θα σημείωνε την υψηλότερη τηλεθέαση από όσα επεισόδια έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Δημοσίευση 07:57’

Ήταν μαθηματικά βέβαιο πως ο τελικός του Survivor θα έκλεβε τις εντυπώσεις και θα σημείωνε την υψηλότερη τηλεθέαση από όσα επεισόδια έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Ήταν μαθηματικά βέβαιο πως ο τελικός του Survivor θα έκλεβε τις εντυπώσεις και θα σημείωνε την υψηλότερη τηλεθέαση από όσα επεισόδια έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Το Survivor, το πρόγραμμα που άλλαξε τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση τη φετινή σεζόν, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο αγαπημένος Ντάνος του τηλεοπτικού κοινού κατάφερε να κατακτήσει την “κορυφή” στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ  και να κερδίσει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε ο τελικός του “Survivor” αφού κατέγραψε στο σύνολο μέσο όρο 60,7%!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.602.651 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 70,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 81,4%.       

Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν εκπληκτικά νούμερα: στους άνδρες 15-24 76,2%, στις γυναίκες 15-24 78%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ ήταν πρώτος με 38,9% στο μέσο όρο στο νεανικό κοινό.

Όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ανακοίνωσε τα ποσοστά που έλαβε ο κάθε παίκτης. 

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ανέφεραν πως η διαφορά μεταξύ των δύο φιναλίστ ήταν πάρα πολύ μεγάλη. 

Ο δημοσιογράφος του “Πρωινό” Κώστας Τσουρός είχε το ρεπορτάζ. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τα ποσοστά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 65% για τον Ντάνο και 35% για τον Μάριο. Δηλαδή, ήταν πολύ μεγάλη η διαφορά. Άξια ο Ντάνος είναι ο νικητής».