current views are: 10

7 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση10:40

So you think you can dance: Τι θα δούμε απόψε στον ημιτελικό του show!

Το So You Think You Can Dance, έχει μπει στην τελική ευθεία με τον ημιτελικό να καταφθάνει.

Δημοσίευση 10:40’

Το So You Think You Can Dance, έχει μπει στην τελική ευθεία με τον ημιτελικό να καταφθάνει.

Το “So You Think You Can Dance”, έχει μπει στην τελική ευθεία με τον ημιτελικό να καταφθάνει, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, απόψε στις 21.00. 

Μοναδικές χορογραφίες, εξαιρετικοί guests και μία δύσκολη διαδικασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε για ακόμη μια φορά, στο προηγούμενο live.

Μπορεί η αγωνία να ανεβαίνει καθώς και ο βαθμός δυσκολίας, το κορυφαίο  show όμως αναδεικνύει σε κάθε live την αγάπη του για το χορό και μας παρασέρνει στο ρυθμό του.

Στον ημιτελικό, θα δούμε την Ελένη Φουρέιρα να ανεβαίνει στο πλατό του show, σε μία χορογραφία «παζλ» που ενώνει όλα τα είδη χορού που παρουσιάστηκαν στο  “So You Think You Can Dance” και θα μας «απογειώσει».

Φυσικά οι 6 καλύτεροι χορευτές του show θα διαγωνιστούν solo, σε ζευγάρια και group σε ολοένα πιο απαιτητικές χορογραφίες, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού για το Μεγάλο Τελικό.

Απόψε, μία μεγάλη χορευτική βραδιά θα ολοκληρωθεί με τους 4 φιναλίστ να παίρνουν το εισιτήριο για τον Τελικό. Τι περιμένει τους φιναλίστ; Οι 4 χορευτές θα διαγωνιστούν σε σόλο χορογραφίες στο είδος χορού της επιλογής τους. Live, θα διεξαχθεί κλήρωση η οποία θα αναδείξει τα 2 ζευγάρια που θα κληθούν να χορέψουν μία χορογραφία επί σκηνής. Οι κριτές θα επιλέξουν τους δύο χορευτές που θα αποχωρήσουν και η Δούκισσα Νομικού θα ανακοινώσει τους 2 φιναλίστ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε μία σόλο χορογραφία που ήδη έχουν εκτελέσει, από τις Audition έως και τον ημιτελικό.

Αφού ολοκληρωθεί το διαγωνιστικό κομμάτι, μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, θα αναδειχθεί ο καλύτερος Έλληνας χορευτής!

Ο δρόμος για την κορυφή είναι πιο κοντά από ποτέ! Αυτή την  Παρασκευή παρακολουθούμε τον ημιτελικό του “So You Think You Can Dance” και ψηφίζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μέχρι και τον τελικό τον αγαπημένο μας παίχτη!

Το “So You Think You Can Dance” σας παρασύρει στο ρυθμό του για να αναδείξετε εσείς τον καλύτερο Έλληνα χορευτή!