current views are: 15

12 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση20:40

So You Think You Can Dance: Έφτασε η ώρα για το μεγάλο τελικό την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1!

O Μεγάλος Τελικός του «So You Think You Can Dance» έρχεται αυτή την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1! Ένα μεγάλο χορευτικό ταξίδι με αγωνία, συγκίνηση, πολύ χορό, πάθος, ένταση και δυνατές στιγμές ολοκληρώνεται.

Δημοσίευση 20:40’

O Μεγάλος Τελικός του «So You Think You Can Dance» έρχεται αυτή την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1! Ένα μεγάλο χορευτικό ταξίδι με αγωνία, συγκίνηση, πολύ χορό, πάθος, ένταση και δυνατές στιγμές ολοκληρώνεται.

O Μεγάλος Τελικός του «So You Think You Can Dance» έρχεται αυτή την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1! Ένα μεγάλο χορευτικό ταξίδι με αγωνία, συγκίνηση, πολύ χορό, πάθος, ένταση και δυνατές στιγμές ολοκληρώνεται.

Πλούσιο χορευτικό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις θα μας χαρίσουν οι πρωταγωνιστές του χορευτικού talent show του ΑΝΤ1. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα αναλάβει δράση και θα χορογραφήσει τον Ιωάννη Μελισσανίδη κατακτώντας το stage του “So You Think You Can Dance”. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα χορογραφήσει αγαπημένους παίκτες του show.

Ακόμα, οι 4 φιναλίστ, Παρασκευάς Θεοδοσίου, Νεφέλη Θεοδότου, Δέσποινα Λαγουδάκη και Εύα Σωμαρακάκη ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα επί σκηνής, διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Οι 4 διαγωνιζόμενοι θα χορέψουν πολύ στον Τελικό, σε ομαδικές και ατομικές χορογραφίες, ενώ θα διαγωνιστούν solo στο είδος χορού της επιλογής τους.

O μεγάλος νικητής θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 € και ένα αυτοκίνητο “SPACE STAR” της Mitsubishi.

Η στιγμή για τον Τελικό έφτασε! Αυτή την  Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 21.00, παρακολουθούμε το τελευταίο live του “So You Think You Can Dance” και ψηφίζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τον αγαπημένο μας παίχτη!

Το “So You Think You Can Dance” σας παρασύρει στο ρυθμό του για να αναδείξετε εσείς τον καλύτερο Έλληνα χορευτή!

Stay tuned!

#DanceGr

Και μην ξεχνάτε.. Τώρα μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι απ’ όλους, όσα συμβαίνουν στο “So You Think You Can Dance”, να παρακολουθείτε όλα τα επεισόδια και να έχετε πρόσβαση στο πλούσιο backstage υλικό του show, μέσα από το site του ANT1: www.antenna.gr/dance

H Βίκος Cola Στέβια είναι Χορηγός του «So You Think You Can Dance».