Η κρατική ραδιοτηλεόραση, αλλά και το ΑΠΕ- ΜΠΕ, δεν φτάνει που δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, βιώνουν από πάνω και μια ιδιότυπη ομηρεία που έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν για τίποτα καθώς προσφάτως στερούνται πολιτικού προϊσταμένου.
Και μην σκεφτεί κανείς ότι δεν είναι αναγκαίο να ληφθούν σημαντικέ;ς αποφάσεις- θα κάνει λάθος.
Ωστόσο ποιος θα αποφασίσει χωρίς έγκριση από τον πολιτικό προϊστάμενο; Ο (γάτος) Παπαγεωργίου, ο Ταγματάρχης ή ο Μάτσικας; Μην το ψάχνετε. Η απάντηση είναι ουδείς, διότι πολλά μπορεί ενδεχομένως κάποιος να τους καταμαρτυρήσει, αλλά [email protected]@κες δεν μπορεί να τους πει.
Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στα κρατικά ΜΜΕ, λέγεται ότι ακούει και πάλι στο όνομα Σωτήρης Λύτρας. Ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου και καθηγητής δημοσίου δικαίου, καθυστερεί για άλλη μια φορά τα προεδρικά διατάγματα με τα οποία θα αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα τα ΜΜΕ ο Ηλίας Μόσιαλος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Λύτρας καθυστερεί. Ναι, αλλά τα προβλήματα διογκώνονται και η κυβέρνηση δεν είναι πλέον στα πρώτα της βήματα για να της συγχωρούνται οι καθυστερήσεις.
Τα σχετικά (με την καθυστέρηση) σχόλια, μου λένε ότι είναι ιδιαιτέρως δηκτικά, ειδικά μετά και την εντολή του Πρωθυπουργού για επιτάχυνση της διαδικασίας.
Μόνον ο Πετρουλάκης- λέω αυθαιρέτως, μπορεί να χαίρεται...

ΧΡ.ΑΝ