current views are: 8

21 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση13:41

Μέχρι κεραίας: Love actually…

@Βασικά πολλά πράγματα έχουν να γίνουν. Αποχωρήσεις, αφίξεις σαν αίθουσα αεροδρομίου θα μοιάζει η τηλεοπτική πίστα το καλοκαίρι….

Δημοσίευση 13:41’

@Βασικά πολλά πράγματα έχουν να γίνουν. Αποχωρήσεις, αφίξεις σαν αίθουσα αεροδρομίου θα μοιάζει η τηλεοπτική πίστα το καλοκαίρι….

Βασικά πολλά πράγματα έχουν να γίνουν. Αποχωρήσεις, αφίξεις σαν αίθουσα αεροδρομίου θα μοιάζει η τηλεοπτική πίστα το καλοκαίρι….

@ Θα μου πεις τα περιμένεις ΟΛΑ; Εξαρτάται από το κέφι του πιλότου. Θέλει ας πούμε να κάνει τρομερούς ελιγμούς; Τότε να τα περιμένουμε όλα…

@ Θέλει ανώμαλη προσγείωση επί ξένου εδάφους; Μπορεί να γίνει το φύγε – εσύ- έλα –εσύ. Ο πιλότος είναι το παν σε ένα τηλεοπτικό αεροσκάφος….

@ Διότι τι νομίζετε είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός; Ένα αεροσκάφος. Εκεί που είσαι τίποτα γίνεσαι επιβάτης πρώτης θέσης και εκεί που είσαι το παν μεταφέρεσαι άρδην και σε ξένη αεροπορική εταιρεία…..

@ Όσα συμβούν κυρίως είναι ένα μάθημα των ανθρώπων που καβαλάνε το καλάμι τους και τρέχουν μέσα στην πίστα του αεροσκάφους- καναλιού. Νομίζουν ότι έχουν καρπωθεί μια μεγάλη επιτυχία (μπορεί κιόλας να είναι αλήθεια) και ξαφνικά να σκάσει το λάστιχο την ώρα της τροχοδρόμησης….

@ Συνήθως αυτά συμβαίνουν με τα μεσαία στελέχη. Που βλέπουν τη γη από ψηλά και με τη μέθη της επιτυχίας νομίζουν ότι είναι ζωγραφιά… συνήθως η προσγείωση είναι ανώμαλη….

Φέτος είχαμε ένα σωρό παραδείγματα και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε και άλλα. Ποιος φανταζόταν ότι ο Βασίλης Παπαδρόσος ακούραστος εργάτης μεν, θα καθόταν κατόπιν εντολής ιδιοκτήτη στην καρέκλα του πιλότου του Alpha;  

@ Πως πλήρωσε τα σπασμένα ο Τζώνυ Καλημέρης; Και από ηγετικό στέλεχος του ΑΝΤ-1 βρέθηκε να περιμένει να δει τι θα κάνει ο Μαρινάκης στο Mega;  

Πως άλλαξαν τα πράγματα στην ΕΡΤ; Και λες τώρα θα έρθει άραγε ο Μπιρσίμ ξανά στα πράγματα;  

@ Πως ξαφνικά είχαμε τέσσερις άδειες και τώρα έχουμε να περιμένουμε επτά και να μην ξέρει κανείς ποιο θα είναι το νέο τηλεοπτικό τοπίο. Και πως άνθρωποι που μέχρι χθες ήταν ήσυχοι σήμερα κοιτάζονται και λένε «τι έγινε ρε παιδιά»;  

@ Σε χαμηλότερα επίπεδα και κυρίως σε γυναικεία καθαρά επίπεδα η τηλεοπτική αγορά έχει μεταφερθεί στη Μύκονο. Εκεί αυτή την εποχή κλείνονται κάποιες δουλίτσες, επανδρώνονται μερικά πάνελ, μεταξύ πρώτης βουτιάς και τελευταίας ομπρέλας, τα περίπου ανθιποτίποτα προσπαθούν να επιβιώσουν τη νέα χρονιά. Είναι πολύ η άμμος που θα πέσει στα μάτια σας….

@ Το βασικό είναι ότι θα γίνουν κάποιες μεγάλες παραγωγές για να χτυπηθεί ο εχθρός. Το survivor. Όλα δουλεύουν γύρω από αυτό. Που μεταξύ μας από μόνο του θα τη φάει την κάμψη αλλά ο πανικός είναι ο καλύτερος σύμβουλος….

@ Οι “Nομάδες” φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής ένα ικανό αντίπαλο δέος. Αλλά αν με ρωτήσετε, έχω μια ιδέα που θα κάνει το survivor μπροστά του γατάκι. Και δεν αστειεύομαι καθόλου…..

Ως να πάμε να ξεκουράσουμε τα ταλαιπωρημένα κορμιά μας έχουμε ακόμα μια βδομάδα. Όποιος ενδιαφέρεται ξέρει που θα με βρει… newpost και ξερό ψωμί!