current views are: 17

21 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση12:43

Επιλογή ουσίας για τον ΣΚΑΪ η Εύη Κουτσαυτάκη

Η επιστροφή της Εύης Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΙ σηματοδοτεί τους νέους οικονομικούς άξονες που θέλει να θέσει προς όφελος του καναλιού του ο Γιάννης Αλαφούζος. 

Δημοσίευση 12:43’

Η επιστροφή της Εύης Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΙ σηματοδοτεί τους νέους οικονομικούς άξονες που θέλει να θέσει προς όφελος του καναλιού του ο Γιάννης Αλαφούζος. 

Η επιστροφή της Εύης Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΙ σηματοδοτεί τους νέους οικονομικούς άξονες που θέλει να θέσει προς όφελος του καναλιού του ο Γιάννης Αλαφούζος. Ένας από τους πλέον ισχυρούς άνδρες των ΜΜΕ και ο κερδισμένος της περυσινής χρονιάς θεωρεί ότι θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο κερδοφόρα τα έσοδα του survivor αν είχαν γίνει οι σωστοί χειρισμοί.

Το διαζύγιο από τον Κώστα Κιμπουροπουλο έχει κυρίως ως αφορμή το γεγονός ότι δεν έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις στα συμβόλαια ώστε τα κέρδη να γείρουν υπέρ του καναλιού και όχι του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί. Τόσο ο Κώστας Κιμπουρόπουλος όσο και οι συνεργάτες του έφτασαν το ποσοστό ως το 25-30% . Η τρελή κούρσα του παιχνιδιού έγειρε τη πλάστιγγα υπέρ του Τούρκου και το 70% του απέφερε τρελά κέρδη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προβληματίστηκε πολύ για την απώλεια σίγουρων κερδών και αποφάσισε να φέρει πίσω στο κανάλι έναν άνθρωπο που τον γνωρίζει πολύ καλά. Παρότι παραιτήθηκε πριν από 2 χρόνια δεν έπαψε να χαίρει εκτίμησης της οικογενείας και με χαρά σπεύδει να βοηθήσει. Ο Κώστας Κιμπουρόπουλος θα κατευθυνθεί μάλλον σε παλιά γνωστά λημέρια. Πάντως είναι γεγονός ότι πολύ καιρό γράφονταν ότι ο μόνος κερδισμένος είναι ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού από την τρελή και απρόβλεπτη κούρσα του survivor.