current views are: 21

22 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση09:46

Τα λάθη συνεργατών του ΣΚΑΪ ξαναφέρνουν την Εύη Κουτσαυτάκη στο σταθμό

Η Εύη Κουτσαυτάκη επανασυνδέεται με το σταθμό της καρδιάς, τον Σκάι

Δημοσίευση 09:46’

Η Εύη Κουτσαυτάκη επανασυνδέεται με το σταθμό της καρδιάς, τον Σκάι

Η διαφαινόμενη μετά τη λήξη συνεργασίας με τον κ. Μαρινάκη επανασύνδεση της Εύης Κουτσαυτάκη με το σταθμό της καρδιάς της τον ΣΚΑΪ, οφείλεται εν πολλοίς σε τεράστιο λάθος υπολογισμών όσον αφορά τη συμφωνία του Τούρκου επιχειρηματία με τον σταθμό.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες το Survivor αντί να αφήσει κέρδη στο σταθμό όπως αναμενόταν ενδέχεται ο κ. Γιάννης Αλαφούζος και να χρειάστηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Δεν έχουν  καμία σημασία τα όσα γράφονται για το πως ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε την άδεια κατά τον περσινό διαγωνισμό γιατί υπάρχει κι σε αυτή την περίπτωση έντονο παρασκήνιο για το πως οργανώθηκε η προσπάθεια αλλά και ποιος είχε την ιδέα να χτυπήσει ο σταθμός την πρώτη άδεια. 

Το ζήτημα είναι ότι κορυφαία στελέχη του ΣΚΑΪ υποτίμησαν τις δυνατότητες  εκτόξευσης της θεαματικότητας του Survivor με αποτέλεσμα η  σύμβαση που προωθήθηκε και υπεγράφη δεν ήταν επ’ ωφέλειά του σταθμού και αυτό απεδείχθη από τα λογιστικά αποτελέσματα. 

Γιατί τα στελέχη του ΣΚΑΪ που είχαν αναλάβει την διαδικασία συμφωνίας  με τον Τουρκο παραγωγό θεώρησαν ότι δεν θα ξεπεράσει το 25% με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα να πηγαίνουν στον Τούρκο ενώ υπάρχει δε και η υποψία ότι μπορεί να έβαλε κι το χέρι στην τσέπη πράγμα αδιανόητο για την επιτυχία που είχε. 

Η κυρία Εύη Κουτσαυτάκη η οποία γνωρίζει τον ΣΚΑΪ όσο κανένας άλλος αναμένεται στον σταθμό στα μέσα Αυγούστου.