Αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι της Leo Burnett, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν τις αποζημιώσεις τους σε περίπτωση που η εταιρεία δεν υπαχθεί στο 99.

Συνεχείς και ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Leo Burnett. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι της διαφημιστικής εταιρείας κατέθεσαν πριν από λίγη ώρα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθήνας σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν τις αποζημιώσεις τους σε περίπτωση που η εταιρεία οδηγηθεί τελικά στην χρεοκοπία.

Υπολογίζεται πως το ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί για αποζημιώσεις στην Leo Burnett, αν τελικά η εταιρεία πτωχεύσει, αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι φέρονται να προχώρησαν στην συγκεκριμένη κίνηση θορυβημένοι από τις προθέσεις του Publicis Groupe να μην συναινέσει στην δέσμευση συγκεκριμένου χρηματικού ποσού για την καταβολή αποζημιώσεων για τους εργαζομένους.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα και την σίγουρα αρνητική αυτή εξέλιξη που προσθέτει ένα ακόμη πρόβλημα στην εταιρεία.

ΠΗΓΗ: advertising.gr