Έγκληση εναντίον του πρώην γενικού διευθυντή της Πέτρου Βενέτη με την κατηγορία της απιστίας, υπέβαλε η διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett, η οποία παρείχε ενημέρωση και για τις προσεχείς κινήσεις της.
Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διαφημιστική εταιρεία, υπενθυμίζει την υποβολή αίτησης, ζητώντας από το Δικαστήριο το άνοιγμα της διαδικασίας συνδιαλλαγής με τα Άρθρα 99-106 του Πτωχευτικού Κώδικα, ενώ ξεκαθαρίζει πως η απόφαση αυτή "λήφθηκε ως αποτέλεσμα της αδυναμίας του Alter να εξοφλήσει τις επιταγές που είχαν εκδοθεί σε διαταγή της Εταιρείας".

Παράλληλα, ενημερώνει πως μετά τη διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας, παρουσιάστηκε η διοίκηση της Εταιρείας να έχει εμπλακεί σε ορισμένες μη εξουσιοδοτημένες και παράνομες πρακτικές.

Κατόπιν τούτου, υποχρεώθηκε να απομακρύνει τον Πέτρο Βενέτη από την θέση του γενικού διευθυντή της Εταιρείας με άμεση ισχύ και υπέβαλε έγκληση εναντίον του για απιστία.

Εκτός αυτού, διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί δικαστικά εναντίον οποιουδήποτε τρίτου που συμμετείχε ή ενεπλάκη με τον οποιονδήποτε τρόπο στις πρακτικές αυτές.

Τέλος, σημειώνει το διορισμό του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Mathias Emmerich στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και ξεκαθαρίζει πως η Publicis Groupe θα παρέχει την απαιτούμενη υποστήριξη στην εταιρεία, ώστε να καταφέρει να ενεργήσει υπεύθυνα και με σεβασμό στους πελάτες, τους εργαζομένους και σε όσους συνδέονται με αυτή.

Πηγή: advertising.gr