current views are: 6

9 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση15:13

Μέχρι κεραίας: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Λένον και έκανε πρεμιέρα η Ελένη!

Ένας είναι ο μέγας Λένον που σαν σήμερα γεννιόταν για να δείξει στο κόσμο τι σημαίνει μουσική. Το imagine του προσωπικά θεωρώ ότι είναι το Νο1 ωραιότερο τραγούδι στο κόσμο…. 

Δημοσίευση 15:13’

Ένας είναι ο μέγας Λένον που σαν σήμερα γεννιόταν για να δείξει στο κόσμο τι σημαίνει μουσική. Το imagine του προσωπικά θεωρώ ότι είναι το Νο1 ωραιότερο τραγούδι στο κόσμο…. 

@Δεν ήσουν imagine Ελένη μου και πως θα μπορούσες άλλωστε….

@ένας είναι ο μέγας Λένον που σαν σήμερα γεννιόταν για να δείξει στο κόσμο τι σημαίνει μουσική. Το imagine του προσωπικά θεωρώ ότι είναι το Νο1 ωραιότερο τραγούδι στο κόσμο….

@ και τι σύμπτωση σαν σήμερα συμπληρωθήκαν 50 χρόνια που έφυγε ο άλλος επαναστάτης ο Τσε Γκεβάρα. Οι δύο τους είχαν συναντηθεί σε ένα ανεπανάληπτο τετ- α –τετ σε ένα ραδιοσταθμό του Σικάγο. Ευλογημένοι άνθρωποι, που μένουν να σπρώχνουν τα όνειρά μας στο καλό και το δίκαιο…..

@ και από αυτούς που μας καθοδήγησαν και οι αφίσες τους στόλιζαν τα νεανικά μας δωμάτια – πιο κάτω ήταν η θέση του Αλέν Ντελόν– σε αυτούς που μας καθοδηγούν σήμερα στο πουθενά. Αλλά στο πουθενά….

@ ξεκίνησε λοιπόν η Ελένη. Την είπαν την πρεμιέρα άβολη, άνοστη σα σούπα χωρίς αλάτι και εκείνη γεμάτη άγχος να κάνει διαρκώς σαρδάμ για τα οποία ζήτησε συγνώμη. Τρίχες κατσαρές. Δε ξέρει η Ελένη ΠΩΣ θα βγει στην εκπομπή της. Αν δεν γίνει Αλίκη μια μέρα να μου τρυπήσετε την μύτη…..

@ επέστρεψε επίσης στην εκπομπή και ο Μάκης Πουνέντης. Σας το σημειώνω γιατί όταν γένονται προοδευτικές κινήσεις στην μικρή οθόνη πρέπει να χειροκροτάμε όρθιοι….

@ γέννησε η Σία Κοσιώνη και να της ζήσει ο μικρούλης της. Να τον δούνε γερό, δυνατό, γεμάτο εμπνεύσεις και οράματα, σαν τον παππού του….

@ποτέ δεν χαίρεται ένας δημοσιογράφος σαν κλείνει μια εφημερίδα. ΠΟΤΕ. Εκτός αν είναι πέραν του κόσμου τούτου ανόητος. Οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ του Νίκου Χατζηνικολάου εξέπνευσαν ακολουθώντας τόσες και τόσες άλλες πολύ πιο ιστορικές εφημερίδες…. 

@αν ζούσε σήμερα η θεία μου η Ευλαμπία θα νόμιζε ότι βρίσκεται στη δεκαετία του ‘80. Αλλά και σε ένα οίκο ευγηρίας να πας, τα ίδια θα δεις. Έχουν καταμπερδευτεί οι άνθρωποι. Ρουκ Ζουκ, Μεγάλο Παζάρι, Ο τροχός της τύχης. Ω πόση φαντασία και ευρηματικότητα, το 2017….

@ αυτό πάντως που δεν εξηγείται εύκολα είναι τι τα έπιασε τα κανάλια και αύξησαν τόσο πολύ το μπάτζετ τους. Ο ΑΝΤ-1 αίφνης θα πρέπει να το αύξησε πάνω από 4 φορές με τα προγράμματα που έχει. Γίνεται κάτι για την διαφημιστική πίτα; Αφού δεν έχει αυξηθεί; Γίνεται μόνο για τον ανταγωνισμό; Έρχονται οι άδειες και πρέπει όλα να δείχνουν λαμπερά;

@ Η Έλλη Τριανταφύλλου και η Κατερίνα Ακριβοπούλου ονόμασαν την εκπομπή τους «Δεύτερη ματιά». Αριστερά, ή επιτρέπεται να κοιτάμε και στα βράχια;

@όποια εκπομπή δεν περνάει το 10% θα κόβεται δήλωσε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ. Μα τι λες; Αν δεις τις τηλεθεάσεις της Παρασκευής, μέχρι και τις ειδήσεις κόβεις….

@ οι άνθρωποι της φυλής Χούνζα, κάπου μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν ζουν 120 χρόνια εξ αιτίας της θαυμαστής καλοζωίας τους. Ε, δεν πήγε από εκεί κανένας Αλέξης να τους πει πρώτη φορά Αριστερά, θα διώξουμε τα μνημόνια και go home κυρία Μέρκελ να μην ξέρουν τι τους ξημερώνει….

@ Σε αντίθεση με εμάς εδώ στη φυλή των Μούντζα που μας ξεπαστρέβουν μέχρι να πεις κύμινο….

@ κατά τα λεγόμενα της Μαραγκουδάκη το ΡΟΝΤΕΟ πως το βλέπετε;;;

@ Ελένη ωραίο το πλατό σου. Θα το δει η Έλεν Ντε Τζένερις και θα βάλει τα κλάματα….Αν ταραχτεί πολύ στείλε της τον Πουνέντη….


σχετικα αρθρα