current views are: 10

20 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση13:49

Nomads: Η αποψινή αποχώρηση και η μεγάλη ανατροπή!

Το σημερινό επεισόδιο είναι ξεχωριστό από όλα τ’ άλλα. 

Δημοσίευση 13:49’

Το σημερινό επεισόδιο είναι ξεχωριστό από όλα τ’ άλλα. 

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε την τρίτη αποχώρηση από το νησί. Στην αρχή του επεισοδίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τις 3 ομάδες, την ομάδα των Ωκεανών, της Φωτιάς & της Ζούγκλας.  

Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι εξής: Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την ομάδα της Ζούγκλας. Η Μαντώ Γαστεράτου από την ομάδα της Φωτιάς.

Το σημερινό επεισόδιο είναι ξεχωριστό από όλα τ’ άλλα. Θα παρακολουθήσουμε τη Δήμητρα Φραντζή να διαβάζει το γράμμα που έστειλε η οικογένεια Μπονγκ στην Ομάδα των Ωκεανών, κάτι το οποίο θα συγκινήσει όλους, πολύ. 

Επίσης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη παραλαμβάνει από τον Γρηγόρη, βραβείο MVP player, για τις επιδόσεις της στο αγώνισμα για την ασυλία στον κύλινδρο με τη λάσπη, στο οποίο η Ευαγγελία σκόραρε 8/8.

Ακόμη: Το αποψινό επεισόδιο θα έχει και μία μεγάλη ανατροπή, την οποία δεν περιμένει κανείς…

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και όσα ανέφερε το πρωί η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, θα υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας. Φαίνεται πως η γυναίκα δεν άντεξε άλλο την πίεση των αγωνισμάτων και θα ζητήσει να τεθεί εκτός παιχνιδιού.