current views are: 9

23 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση12:40

Talking Nomads: Η αποκλειστική σχολιαστική εκπομπή για το Nomads – Πρεμιέρα σήμερα στις 17:15!

Στο σημερινό, επεισόδιο αν και οι παρουσιαστές «πενθούν»…, εμείς θα κλάψουμε από τα γέλια.

Δημοσίευση 12:40’

Στο σημερινό, επεισόδιο αν και οι παρουσιαστές «πενθούν»…, εμείς θα κλάψουμε από τα γέλια.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Θανάση Πασσά, «Talking Nomads», στις 17:15, στον ΑΝΤ1. Οι δυο παρουσιαστές με μεγάλη δόση χιούμορ θα σχολιάζουν όσα όλα διαδραματίζονται στο Pallawan, στις Φιλιππίνες.

Στο σημερινό επεισόδιο αν και οι παρουσιαστές «πενθούν»…, εμείς θα κλάψουμε από τα γέλια.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή «Talking Nomads», μέσα από το Νο1 διαδικτυακό κανάλι, Netwix.gr, η αποκλειστική σχολιαστική εκπομπή για το ριάλιτι περιπέτειας της χρονιάς, έρχεται τώρα καθημερινά στις 17.15, στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Θανάσης Πασσάς, ένα μοναδικό ντουέτο που «δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του», θα είναι μαζί μας καθημερινά και στον ΑΝΤ1, για να απογειώσουν την εμπειρία του Nomads! Mε ένα δικό τους τρόπο, βλέπουν τα πράγματα από μια ιδιαίτερη χιουμοριστική και καυστική οπτική γωνία και δεν αφήνουν τίποτα να περάσει ασχολίαστο.

Στο σημερινό επεισόδιο:  H Κατερίνα Ζαρίφη και ο Θανάσης Πασσάς πενθούν -αν και για πρώτο τηλεοπτικό επεισόδιο – την αποχώρηση του Παναγιώτη Βασιλάκου από το Nomads. Το ομορφότερο παιδί! Ο μικρός «Φαίδων Γεωργίτσης» όπως τον αποκαλούν. Μετά το πένθος, στο στόμα τους πιάνουν, το χορό του Γιώργου Μαυρίδη, τη σχέση της Νατάσας Καλογρίδη με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και το «αρχηγόπουλο» Αποστολία Ζώη. Από το στόμα τους, δεν ξεφεύγει ούτε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Από Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 17.15 και καθημερινά στον ΑΝΤ1!