current views are: 8

14 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση17:38

Late Night: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γιώργου Λιάγκα!

Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Λιάγκας σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στο Late Night.

Δημοσίευση 17:38’

Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Λιάγκας σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στο Late Night.

Σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 24.00, ο Γιώργος Λιάγκας αφού περάσει από κόσκινο την επικαιρότητα μέσα από ένα 5λεπτο μανιφέστο, θα υποδεχτεί τον έναν και μοναδικό Γιώργο Παπαδάκη.

Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Λιάγκας σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στο Late Night.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλάει για την επαγγελματική του πορεία και μας εξηγεί πως είναι να είσαι ο παρουσιαστής σε μία από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες εκπομπές όπως το «Καλημέρα Ελλάδα», η πρώτη εκπομπή, η οποία έφερε την ενημέρωση στην ιδιωτική τηλεόραση. 

Μας εξομολογείται προσωπικές πληροφορίες και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του με το ιδιαίτερο και αφοπλιστικό του στυλ. Το Late Night επιφυλάσσει και ένα γκάλοπ… διαφορετικό από όλα τα άλλα, αποκλειστικά για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Στο Late Night, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχεται και τον Γιωργή Κοντοπόδη (Άγγελο Χαριτάκη) από τη επιτυχημένη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».

Ο Γιωργής Κοντοπόδης μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στη σειρά, μιλάει για το ρόλο που υποδύεται, πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος στο δρόμο και για τις φοβίες του. Φυσικά το Late Night που δεν αφήνει σε ησυχία τους καλεσμένους του «χτυπάει» ξανά. Ο Γιώργος Λιάγκας ξαφνιάζει… όχι και με πολύ ευχάριστο τρόπο τον Γιωργή Κοντοπόδη.

Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη, Νικολέττα Ράλλη και Θανάσης Πασσάς σχολιάζουν την επικαιρότητα, δείχνουν βιντεάκια, κάνουν σκετς και μας τρελαίνουν με τα «νούμερά» τους.

Και φυσικά στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει και πάλι δράση! Συνομιλεί με τον Γιώργο Παπαδάκη και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!

Ακόμη: Η «επιστημονική επιτροπή» του Late Night σε αναζήτηση ενός ακόμη μέλους που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Λιάγκα και την υπόλοιπη παρέα! Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για το ποια από τα δύο κορίτσια, Ιωάννα Μπέλλα και Αννέτα Παπαγιάννη που εμφανίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Late Night, περνούν στην επόμενη φάση.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Γιώργος Λιάγκας και οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη, Νικολέττα Ράλλη και Θανάσης Πασσάς, υποδέχονται τις δύο νέες διαγωνιζόμενες, Ασημίνα Ιγγλέζου και Κατερίνα Κυριαζή. Αφού οι δύο κοπέλες παρουσιάσουν τον εαυτό τους και η «επιστημονική επιτροπή» «σκανάρει» το Instagram τους και υποβάλλει τις απαραίτητες ερωτήσεις, θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού στο twitter για το ποια θα περάσει στην επόμενη φάση.

Το κοινό μπορεί να στείλει την προτίμησή του, ψηφίζοντας στο #ogiorgospsaxneigynaika και #LateNightAnt1. Για τα δύο κορίτσια, ο διαγωνισμός θα τρέξει για μία εβδομάδα, μέχρι την επόμενη εκπομπή, Τρίτη, 21 Νοεμβρίου.