current views are: 11

21 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:25

Nomads: Η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε τι συνέβαινε όταν έκλειναν οι κάμερες!

Η πρώην παίκτρια της Φωτιάς αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Γιώργο Μαυρίδη και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Δημοσίευση 13:25’

Η πρώην παίκτρια της Φωτιάς αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Γιώργο Μαυρίδη και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της ομάδας.

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαντώ επέστρεψε στην Ελλάδα από το Palawan, και σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό του Αnt1, όπου μίλησε για όλους και για όλα στο Nomads

Η πρώην παίκτρια της Φωτιάς αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Γιώργο Μαυρίδη και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της ομάδας.

«Δεν ξέρω γιατί χρησιμοποίησε αυτή τη φράση ο Γιώργος», είπε η Μαντώ, αναφερόμενη στην αποκάλυψη του tattoo artist ότι τον είχε ενημερώσει πως θα τον ψηφίσουν, η οποία αναστάτωσε προ εβδομάδων το συμβούλιο του νησιού. «Ακόμα και αν μου είχε εκμυστηρευτεί κάποιος ποιον θα ψηφίσει, δεν θα πήγαινα ποτέ να το πω σε κάποιον άλλον! Εγώ σαν Μαντώ αποφεύγω τις εντάσεις και, ιδιαίτερα εκεί πέρα, δεν ήθελα να ξέρω τίποτα και για κανέναν. Και ποτέ μου δεν ρώτησα τι θα γίνει στις ψηφοφορίες και κανέναν τι θα ψηφίσει».

Επιμένοντας ότι ουδέποτε είπε την εν λόγω φράση στον συμπαίκτη της, τόνισε πως ουδέποτε η ίδια συνεννοήθηκε με τους υπόλοιπους για το ποιον θα ψηφίσουν. «Εγώ όταν γίνονταν συζητήσεις για τις ψηφοφορίες, έφευγα. Δεν ήθελα να επηρεάζομαι», συνέχισε και, κληθείσα να σχολιάσει την στάση του Γιώργου, απάντησε «δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του και γιατί το είπε αυτό το πράγμα. Όταν με το καλό βγει, ρωτήστε τον! Επιμένω και είμαι κάθετη ότι δεν το έχω πει ποτέ και ούτε θα το έλεγα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να με πιστέψει ο κόσμος… Μόνο να ορκιστώ και να ρωτήσουμε και τους υπόλοιπους όταν βγαίνουν ένας ένας, αν εγώ τους είχα πιάσει ποτέ να ρωτήσω τι θα κάνουν».

«Δεν ξέρω αν έγινε συνεννόηση να φύγει ο Μαυρίδης γιατί εγώ απείχα», τόνισε, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει κλίκα στην ομάδα της Φωτιάς, είπε ότι δεν της αρέσει να χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη και επεσήμανε πως η ίδια τον ψήφισε γιατί ήταν ο πιο απομονωμένος από όλους, παρά το ότι προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν.

Όσο για τις παρέες που έχουν διαμορφωθεί στην ομάδα;

«Ο Λευτέρης, ο Νίκος και ο Γιώργος, είναι οι τρεις σαν γροθιά, μαζί. Όλοι οι υπόλοιποι κάνουν περισσότερο παρέα, στο σπίτι ή στην παραλία. Στα αγωνίσματα όμως προσπαθούνε να ενωθούνε!», είπε και σε ερώτηση για το τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι κάμερες, ανέφερε «δεν είναι κάτι παραπάνω, ούτε κάτι πιο λίγο από αυτό που βλέπετε. Η κατάσταση είναι αυτή. Όταν πηγαίνουμε στην βίλα τα παιδιά είναι προς το δικό τους μέρος που κάνουν την παρεούλα τους και χαλαρώνουν και οι υπόλοιποι, είναι όλοι μαζί. Ότι βλέπετε συμβαίνει. Τι καβγάς μπορεί να υπάρξει;».