current views are: 3

19 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:52

Ο ΑΝΤ1 και φέτος τα Χριστούγεννα δίπλα στα παιδιά του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Δημοσίευση 13:52’

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει ενεργά δεκάδες Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο.

Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», υποστηρίζει δράσεις οι οποίες αφορούν στο παιδί, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αυτή την κατεύθυνση και σε συνέχεια προηγούμενων δράσεων στο πλαίσιο της ΕΚΕ, το Δεκέμβριο του 2016, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε μία μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει ουσιαστικά το έργο του Οργανισμού.

Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τις πολλαπλές δράσεις και το σπουδαίο έργο του Οργανισμού, ο ΑΝΤ1 έχει σχεδιάσει και φέτος, μία σειρά από στοχευμένες ενέργειες, καθ’ όλη την περίοδο των εορτών, αλλά και μετά.

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή να στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, Μία Αγκαλιά»:

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα να πλήττονται κυρίως οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως τα παιδιά, ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μία Αγκαλιά», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με επίκεντρο το παιδί & την οικογένεια, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Σε αυτό το πνεύμα, ο ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να αναπτύσσει πρωτοβουλίες και δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του κοινού, των συνεργατών και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Λίγα λόγια για τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

Ο Οργανισμός Το Χαμόγελο του Παιδιού, εδώ και 22 χρόνια έχει στηρίξει περισσότερα από 1.350.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Με μία μεγάλη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με την υποστήριξη περισσότερων από 9.500 εθελοντών, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέρει δωρεάν, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, χωρίς διάκριση. Με πανελλαδική δράση, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο και φυσική παρουσία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά, Χαλκίδα, Καβάλα, Λέσβος, Κέρκυρα, Αγρίνιο, Πύργος, Κόρινθος, Τρίπολη, Κυλλήνη, Αίγιο), ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει ολοκληρωμένους μηχανισμούς στήριξης, οι οποίου απευθύνονται, μεταξύ άλλων, σε παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, θύματα Εξαφάνισης, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας καθώς και παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Για να ενημερωθείτε για το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του: www.hamogelo.gr.


σχετικα αρθρα