current views are: 4

21 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:00

Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης πήρε το έπαθλο των 15.000 ευρώ

Νικητής του επάθλου των 15.000 ευρώ ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος θα μοιραστεί τα χρήματα με τους Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο.

Δημοσίευση 08:00’

Νικητής του επάθλου των 15.000 ευρώ ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος θα μοιραστεί τα χρήματα με τους Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο.

Ακόμη μία νίκη για τον Γιώργο Μαυρίδη στο Nomads, ο οποίος κατέκτησε και το έπαθλο των 15.000 ευρώ στη μονομαχία της Τετάρτης.

Ο Μαυρίδης νίκησε στον ημιτελικό την Αποστολία Ζώη, ενώ στον άλλον ημιτελικό νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Οροκλός έναντι του Νίκου Αναδιώτη.

Το αγώνισμα ήταν αρκετά δύσκολο. Οι παίκτες δεμένοι με ένα σκοινί έπρεπε να περνούν τρεις και τέσσερις φορές κάτω από το ίδιο εμπόδιο, ακολουθώντας τη ροή του σκοινιού, να ανεβαίνουν άλλα εμπόδια, να περνούν από μέσα τους, να γυρνούν ασταμάτητα γύρω γύρω από έναν άξονα ξεβιδώνοντας τον για να πάρουν κάτι δίσκους και να τους βάλουν τελικά σε τρία κλουβιά πετώντας τους από απόσταση!

Έτσι στον τελικό έπεσαν… κορμιά μεταξύ του Μαυρίδη και του Οροκλού, με τον γνωστό tattoo artist να παίρνει τα χρήματα τα οποία και θα μοιραστεί με τους φίλους του Αναδιώτη και Κατσινόπουλο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μαυρίδης μοιράζεται τα χρήματα του επάθλου, καθώς το προηγούμενο έπαθλο που είχε κερδίσει αξίας 10.000 ευρώ το είχε μοιραστεί πάλι με τους Αναδιώτη, Κατσινόπουλο και Δήμητρα Φραντζή.