current views are: 11

23 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:00

Οι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1 «4xxx4» βρέθηκαν στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού»

Πέτρος Λαγούτης, Τόνυ Δημητρίου και Νίκη Γρανά, επισκέφθηκαν το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι.

Δημοσίευση 16:00’

Πέτρος Λαγούτης, Τόνυ Δημητρίου και Νίκη Γρανά, επισκέφθηκαν το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1 «4ΧΧΧ4», Πέτρος Λαγούτης, Τόνυ Δημητρίου και Νίκη Γρανά, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Μαρούσι. Στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας» συγκεντρώνονται τρόφιμα, είδη ένδυσης, υπόδησης, παιχνίδια, σχολικά κ.ά. για εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη.

Οι Πέτρος Λαγούτης, Τόνυ Δημητρίου και Νίκη Γρανά, βοήθησαν στη διαδικασία προετοιμασίας των χριστουγεννιάτικων πακέτων με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, δώρα και έστειλαν τις ευχές τους για ένα καλύτερο 2018, με περισσότερα χαμόγελα και αγκαλιές σε περισσότερα παιδιά.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρετε ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!