current views are: 12

27 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:04

Survivor 2: Αυτά είναι τα πρόσωπα – έκπληξη που θα δούμε στο πετυχημένο reality!

Ο σταθμός ΣΚΑΪ μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τα νούμερα τηλεθέασης αποφάσισε να συνεχίσει την επιτυχία αυτή και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, «Survivor 2».

Δημοσίευση 16:04’

Ο σταθμός ΣΚΑΪ μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τα νούμερα τηλεθέασης αποφάσισε να συνεχίσει την επιτυχία αυτή και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, «Survivor 2».

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του πιο επιτυχημένου ριάλιτι που έχει προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για το sequel του Survivor το οποίο, σε λιγότερο από ένα μήνα θα προβάλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Παρουσιαστής φυσικά θα είναι και φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο σταθμός ΣΚΑΪ μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τα νούμερα τηλεθέασης να αγγίζουν μέχρι και το 85% αποφάσισε να συνεχίσει την επιτυχία αυτή και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού.

Ωστόσο, πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικo για να ζήσουν την εμπειρία.

Η παραγωγή της Acun Media, έχει προσεγγίσει επώνυμους για να συμμετάσχουν, ενώ κάποιοι άλλοι… αυτοπροτείνονται!

Το σίγουρο είναι ότι ο χορός των ονομάτων έχει ήδη αρχίσει:

Τα χέρια έδωσαν για συμμετοχή σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Κρητικός, ο Γιάννης Βαρδής, η Όλγα Φαρμάκη, ο Δημήτρης Βλάχος και ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Στην ουρά για μια θέση στον Survivor περιμένουν τρεις άσσοι του ποδοσφαίρου: Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον Γιάννη Αμανατίδη και τον Νέρι Καστίγιο που περιμένουν από τον Τούρκο παραγωγό το πράσινο φως.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ένα ακόμη πρόσωπο που ενδέχεται να δούμε στο παιχνίδι.

Τα ονόματα της Νίκη Πετρουλάκη, αδελφή της γνωστής γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη, της Δανάης Γεωργαντά, που ξεκίνησε από το «Next Top Model» και πλέον είναι από τις πιο διάσημες Youtuber της χώρα μας και της αθλήτριας του βόλεϊ Ιωάννα Μπέλλα, φαίνεται πως θα αποτελέσουν το κερασάκι της τούρτας του Survivor.

Σενάρια υπάρχουν πολλά για τα πρόσωπα που θα παίξουν στο ριάλιτι. Όμως, έφτασε πλέον ο καιρός που τα πρόσωπα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα… μιας και το Survivor 2ξεκινά!