current views are: 15

5 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση18:00

Τα πρώτα επεισόδια της χρονιάς είναι γυναικεία υπόθεση στο DOT

Εκλεκτοί καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή του DOT.

Δημοσίευση 18:00’

Εκλεκτοί καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή του DOT.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έχουν ετοιμάσει ένα σούπερ ποικίλης ύλης μαγκαζίνο για να περάσουμε ευχάριστα το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους.

Η Ραμόνα αλλιώς και η Ελ. Ράντου αποκαλυπτική όσο ποτέ

Το Σάββατο 6/1, οι οικοδεσπότες του “DOT” μαζί με την εκρηκτική νικήτρια του “MY STYLE ROCKS”, Ραμόνα Βλαντή σχολιάζουν την επικαιρότητα και τα θέματα της εκπομπής. Επίσης, φιλοξενούν την Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός περιγράφει τι έχει αλλάξει στη ζωή της μετά τα 50 και μιλάει για το ρόλο της απιστίας στη συζυγική σχέση.

O Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει λαχταριστές συνταγές και ο Κρις Βάλλας παραδίδει μαθήματα cross training στο Νίκο Βουρλιώτη.

Η life coach Μάρεα Λαουτάρη δίνει συμβουλές σε ένα θέμα που αφορά τις μαμάδες και η Θάλεια Γιαννακοπούλου παρουσιάζει τις πιο εξελιγμένες μεθόδους τεκνοποίησης.

Η Ντορέττα μιλάει για όλα

Την Κυριακή 7/1, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η παρουσιάστρια και ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλάει για τα παιδιά της αλλά και για το καλοκαίρι της στη Σκιάθο παρέα με το Γιώργο Αγγελόπουλο.

Νέα χρονιά όμως χωρίς προβλέψεις δε γίνεται. Ο Γιώργος Πανόπουλος μας ενημερώνει τι θα φέρει το 2018 για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.