current views are: 13

8 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση17:41

Survivor 2: Το κάστινγκ του Ατζούν, η Τζούλια της ντροπής και ο πυρετός!

Ο πυρετός για το «Survivor II» είναι τέτοιος που τις τελευταίες ημέρες ακούγονται πλέον τα πάντα, σε ό,τι αφορά διάσημους υποψηφίους.

Δημοσίευση 17:41’

Ο πυρετός για το «Survivor II» είναι τέτοιος που τις τελευταίες ημέρες ακούγονται πλέον τα πάντα, σε ό,τι αφορά διάσημους υποψηφίους.

Στο Χίλτον την προηγούμενη εβδομάδα, η αναταραχή που επικρατούσε ήταν δεδομένη. Εκεί συνεχίστηκαν τα κάστινγκ για την επιλογή των παικτών που θα ταξιδέψουν, πιθανότατα στις αρχές της άλλης εβδομάδας στον Άγιο Δομίνικο.

Προεξάρχων ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή των παικτών, διαθέτοντας αναμφίβολα ένα ταλέντο μοναδικό στο να ανακαλύπτει φάτσες που «πουλάνε» στην τηλεόραση.

Όπως μαθαίνω, και όχι από τον ΣΚΑΪ, ο πυρετός για το «Survivor II» είναι τέτοιος που τις τελευταίες ημέρες ακούγονται πλέον τα πάντα, σε ό,τι αφορά διάσημους υποψηφίους.

Κι αν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τελικά την Όλγα Φαρμάκη και την «πίσω» όψη της σε δεκάδες πλάνα, η ξεπεσμένη πλέον Τζούλια Αλεξανδράτου, πέρασε αλλά δεν ακούμπησε.

Το πάλαι ποτέ κορίτσι με την εκθαμβωτική ομορφιά που θα μπορούσε να κάνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, αλλά προτίμησε να ακολουθήσει άλλο δρόμο, φέρεται να έκανε αίτηση για τον δεύτερο κύκλο του reality.

Μόνο που αυτή η «σκιά» της κάποτε πανέμορφης γυναίκας νόμιζε ότι είναι ακόμη σταρ και αρνήθηκε να κάνει κάστινγκ με τρεις άλλους παίκτες, οπότε αποχώρησε.

Καλύτερα, γιατί δεν μπορώ να σκεφθώ τι θα συνέβαινε αν η Αλεξανδράτου πήγαινε στον Άγιο Δομίνικο και κυκλοφορούσε με string ή τόπλες, αν και όπως πληροφορήθηκα οι πιθανότητες να επιλεγεί ήταν μάλλον απειροελάχιστες.

Η Τζούλια είναι πλέον ένα κορίτσι που κυκλοφορεί απλά σε διάφορα μαγαζιά και δεν προκαλεί το ενδιαφέρον κανενός, ακολουθώντας μια κατηφορική διαδρομή στην ζωή της, ειδικά μετά το διαζύγιό της.

Όσο για την δυναμική του Survivor, μόνο ο χαμός που γίνεται με τα ονόματα, και ας μην έχουν καν ανακοινωθεί δείχνει ότι ο Τούρκος παραγωγός το «έχει».

Όσο για το «Nomads» τελικά πέρασε και δεν ακούμπησε καθόλου το κοινό, παρά τις επικοινωνιακές προσπάθειες του Antenna να το χρίσει ως αντίπαλο δέος του Survivor.

Δεν θέλω καν να σκεφθώ τι θα συνέβαινε αν τα δύο reality ξεκίναγαν στις 21 Ιανουαρίου και ποιος θα μέτραγε απώλειες, αλλά επειδή με τις υποθέσεις δεν βγαίνει τίποτε, υπομονή μέχρι τις 21 του μήνα.

Τότε που θα διαπιστώσουμε αν η περσινή παράνοια θα επιστρέψει…