current views are: 11

21 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση12:09

Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 2: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – Δείτε βίντεο από το πρώτο αγώνισμα!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για την μεγάλη πρεμιέρα!

Δημοσίευση 12:09’

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για την μεγάλη πρεμιέρα!

Έφτσε η ώρα που το πιο επιτυχημένο παγκοσμίως ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες στον ΣΚΑΪ.

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του φετινού Survivor 2, που όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali που βρίσκεται πίσω από το ριάλιτι επιβίωσης, θα διαφέρει εντελώς από το περσινό, καθώς δεν θέλει να υπάρξουν συγκρίσεις.

Σήμερα στις 9 το βράδυ το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, που έσπασε την περσινή χρονιά όλα τα κοντέρ της τηλεθέασης, θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τους 24 παίκτες να μάχονται στο στίβο μάχης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους καλωσορίζει στο πιο «δύσκολο και εντυπωσιακό τηλεοπτικό παιχνίδι που έχουμε δει» και στη συνέχεια οι παίκτες αγωνίζονται για πρώτη φορά!

Οι πρώτες μέρες είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους αλλά σύντομα προσαρμόζονται στη νέα τους καθημερινότητα.

Ο ενθουσιασμός των παικτών ήταν μεγάλος αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί.

Τι θα δούμε σήμερα

Το επεισόδιο θα ξεκινήσει με το ταξίδι των παικτών, Μαχητών και Διάσημων, από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο. Θα δούμε τις αποσκευές τους, την αναμονή τους στο αεροδρόμιο, αλλά και την στιγμή που φθάνουν στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί θα μπουν σε ελικόπτερα για να μεταφερθούν αμέσως στην “αρένα” μιας και θα αγωνιστούν για το ποια ομάδα θα πάει στην παραλία που είναι η “στημένη” καλύβα.

Μεγάλη βάση, δίνεται στο αποψινό επεισόδιο στον πρώτο στίβο μάχης, που οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες για πρώτη φορά! Ουρλιαχτά, φωνές, ένταση θα επικρατήσει στον αγωνιστικό χώρο. Οι άντρες των ομάδων θα επικρατήσουν μια και φέτος είναι πολύ δυνατοί παίκτες σωματικά.

Στο πρώτο επεισόδιο μπορεί να είναι το καλωσόρισμα του Survivor όμως θα δούμε κανονικά στίβο μάχης με τις δύο ομάδες να δίνουν αγώνα για να κερδισουν. Εκεί θα μπορέσουν να σκιαγραφήσουμε το αγωνιστικό προφίλ και τις αντοχές του κάθε παίκτη.

Πάρτε μια γεύση από το αποψινό αγώνισμα!

Αναλυτικά οι παίκτες του Survivor 2:

Οι 12 Μαχητές:

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος – Μοντέλο

Βιργινία Δικαιούλια – Αθλήτρια Βόλεϊ

Νίκος Θωμάς – Κινηματογραφιστής

Αγγελική Κοκαλίτσα – Πρωταθλήτρια Kick Boxing

Ηλίας Γκότσης – Personal Trainer

Μαρίνα Πήχου – Γυμνάστρια

Χάρης Γιακουμάτος – Επιχειρηματίας

Ροδάνθη Καπαρού – Φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Νικόλας Αγορού – Μετρ κέντρου εστίασης

Ντάρια Τουρόβνικ – Μοντέλο

Μελίνα Μεταξά – Χορεύτρια Breakdance

Κωνσταντίνος Τσεπάνης – Πρωταθλητής πάλης/Υδραυλικός

Οι 12 Διάσημοι:

Κατερίνα Δαλάκα – Πρωταθλήτρια 400μ. μετ’ εμποδίων

Νάσος Παπαργυρόπουλος – Επιχειρηματίας/Ηθοποιός

Όλγα Φαρμάκη – Fashion Blogger

Γιάννης Τσίλης – Ολυμπιονίκης κωπηλασίας

Στέλιος Κρητικός – Ηθοποιός

Ελένη Χατζίδου – Τραγουδίστρια

Γιάννης Δρυμωνάκος – Πρωταθλητής κολύμβησης

Ξένια – REC – Τραγουδίστρια

Μιχάλης Μουρούτσος – Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do

Μαρία Σαμαρίνου – Πρωταθλήτρια Αλπικού σκι

Αλέξανδρος Παρθένης – Ηθοποιός/Μοντέλο

Κατερίνα Χαλικιά – Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ

Η “είσοδος” της Κωνασταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor 2

Όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή της Acun Media έκανε τη μεγάλη… ανατροπή, πείθοντας να μπει στο παιχνίδι η γνωστή παρουσιάστρια, την τελευταία στιγμή και όπως είναι φυσικό αναμένεται να… κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα την δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα μαζί με άλλες εκπλήξεις του Τούρκου παραγωγού.

Οι αποκαλύψεις του Mr Survivor, Acun Ilicali!

Ο Τούρκος παραγωγός λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του ελληνικού Survivor 2 προέβει σε αποκαλύψεις!

Συγκεκριμένα είπε: «Το Survivor 2 θα διαφέρει σε δύο πράγματα. Το ένα είναι τα βραβεία. Πραγματικά, το κοινό θα πάθει την πλάκα του με τα βραβεία που θα δώσουμε. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο!», αναφέρει, κάνοντας γνωστή την πρώτη αλλαγή, ενώ, σε σχέση με την δεύτερη αλλαγή, λέει: «σκεφτόμαστε να βάλουμε σε αντιπαράθεση τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες την τουρκική ομάδα εναντίον της ελληνικής. Το απολαύσαμε και εμείς και το κοινό!».

Ημέρες και ώρες προβολής

Το Survivor 2 θα προβάλλεται τέσσερις ημέρες, από Κυριακή μέχρι Τετάρτη και η διάρκειά του θα είναι τρεις ώρες, από τις 21:00 έως 00:00, ενώ στην μέση του προγράμματος θα προστεθεί μία ημέρα ακόμα.

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις για τους συμμετέχοντες.