current views are: 12

23 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση21:41

Survivor 2: Ασταμάτητοι οι Μαχητές – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Οι Μαχητές πήραν τρίτη διαδοχική νίκη επί των Διασήμων και αυτή τη φορά το έπαθλο ήταν η πολυπόθητη ασυλία. Ελένη Χατζίδου, Γιάννης Δρυμωνάκος και Αλέξανδρος Παρθένης οι τρεις υποψήφιοι.

Δημοσίευση 21:41’

Οι Μαχητές πήραν τρίτη διαδοχική νίκη επί των Διασήμων και αυτή τη φορά το έπαθλο ήταν η πολυπόθητη ασυλία. Ελένη Χατζίδου, Γιάννης Δρυμωνάκος και Αλέξανδρος Παρθένης οι τρεις υποψήφιοι.

Έχουν πάρει φόρα και δεν σταματάνε οι Μαχητές, καθώς έχουν κάνει το απόλυτο στα αγωνίσματα! Μετά το έπαθλο με το έτοιμο κατάλυμα και το κιτ ψαρέματος, η μπλε ομάδα πήρε τρίτη σερί νίκη κόντρα στους Διάσημους κερδίζοντας την πρώτη ασυλία του Survivor.

Το ματς ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στον τελευταίο πόντο (10-9)! Εκεί, η Μελίνα Μεταξά με τον Ηλία Γκότση επικράτησαν απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Μιχάλη Μουρούτσο, σε ένα αγώνισμα με στίβο μάχης και κάτι σαν… μπόουλινγκ στο φινάλε όπου ο στόχος έκρινε τη νίκη.

 

Όλγα Φαρμάκη και Μαρία Σαμαρίνου τις ατομικές ασυλίες

Η Όλγα Φαρμάκη ήταν εκείνη που πήρε την πρώτη ασυλία, καθώς ήταν η παίκτρια των Μαχητών με τις περισσότερες νίκες στα αγωνίσματα (4/4). Όσο για την δεύτερη ασυλία, εκείνη ήρθε από ένα απαιτητικό αγώνισμα ισορροπίας. 

Οι παίκτες έπρεπε πάνω σε έναν δίσκο να κρατήσουν συνολικά τρία μπαλάκια, με την σκιέρ Μαρία Σαμαρίνου να είναι η πιο σταθερή και να κερδίζει την μάχη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση Χατζίδου, Δρυμωνάκος και Παρθένης

Μετά το τέλος των αγωνισμάτων οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ παράλληλα οι δύο κοπέλες που πήραν την ατομική ασυλία να δείξουν τους άλλους δύο παίκτες που θα βρεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Οι Διάσημοι επέλεξαν στην ψηφοφορία τους την Ελένη Χατζίδου, ως πρώτη υποψήφια για αποχώρηση! Στη συνέχεια η Όλγα Φαρμάκη επέλεξε τον πρωταθλητή της κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο, με την Μαρία Σαμαρίνου να ολοκληρώνει τη διαδικασία βγάζοντας τον Αλέξανδρο Παρθένη στον… τάκο.