current views are: 9

24 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση07:13

Survivor 2: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο σοβαρός τραυματισμός και η… Κ. Σπυροπούλου!

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που παρακολουθήσαμε τα είχε όλα!

Δημοσίευση 07:13’

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που παρακολουθήσαμε τα είχε όλα!

Το τρίτο επεισόδιο του Survivor 2 ήταν αρκετά απολαυστικό. Η αγωνία, ο ανταγωνισμός και οι αντπαραθέσεις των παικτών, πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης παρακολουθήσαμε τις δυο ομάδες να προσπαθούν να εγκλιματιστούν στο νησί, να “συστήνονται” καλύτερα οι παίκτες μεταξύ τους και φυσικά να αρχίζουν να νιώθουν το αίσθημα της πείνας.

Εκτός από το δύσκολο κομμάτι του φαγητού οι “επιζώντες” είχαν να αντιμετωπίσουν και την κακοκαιρία. Οι καλύβες των ομάδων γέμισαν νερό με αποτέλεσμα να δυσχαιρένει την επιβίωση τους στην παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Το αγώνισμα ασυλίας

Σε έναν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης ρίχτηκαν απόψε Μαχητές και Διάσημα προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν την πρώτη ασυλία.

Όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα όμως η ομάδα που έφτασε στον τελικό στόχο, δηλαδή στη νίκη της ασυλίας ήταν μια.

Την ασυλία μετά κόπων και βασάνων, καθώς ισοβαθμούσαν σχεδόν το τέλος, πήρε η ομάδα των Μαχητών.

Το ματς ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στον τελευταίο πόντο (10-9)! Εκεί, η Μελίνα Μεταξά με τον Ηλία Γκότση επικράτησαν απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Μιχάλη Μουρούτσο, σε ένα αγώνισμα με στίβο μάχης και κάτι σαν… μπόουλινγκ στο φινάλε όπου ο στόχος έκρινε τη νίκη

Η πρώτη ψηφοφορία των παικτών

Η ομάδα των Διασήμων βρέθηκε στην διαδικασία της ψηφοφορίας με αποτέλεσμα να τεθούν υποψήφιοι, η Ελένη Χατζίδου, ο Γιάννης Δρυμωνακος και ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Η Όλγα Φαρμάκη έχοντας το ένα απο τα δυο κολιέ της ασυλίας, επέλεξε τον πρωταθλητή της κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο ενώ η Μαρία Σαμαρίνου ολοκλήρωσε τη διαδικασία βγάζοντας τον Αλέξανδρο Παρθένη στον… τάκο.

Ο τραυματισμός του Νίκου Θωμά

Ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών γλίστρησε στην προσπάθεια του να ανεβάσει λίγο ταχύτητα με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά το πόδι του. Ο πόνος ήταν έντονος και ο γιατρός που βρίσκεται κοντά τους, θεώρησε απαραίτητο να τοποθετηθεί επίδεσμος.
 

Η αναμονή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έφτασε η μέρα που το ελληνικό κοινό θα παρακολουθήσει με μεγάλη “προσμονή” καθηλώνοντάς τον στον καναπέ είναι φυσικά η είσοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2.

Αυτο που δημιουργει περιέργια στο κοινό του παιχνιδιού ειναι αφενός οι αθλητικές επιδόσεις της ξανθιάς παρουσιάστριας όσο και το πως θα είναι στην συμβίωση με άλλους 12 άγνωστους ανθρώπους. 

Λίγες ώρες έμειναν που η πρώην βασίλισσα του Alpha θα την δούμε…. όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!